Dershaneye gidilmeli mi?

Ailemle konuştum bırakmaya ikna ettim. Lise bitince her gün 4 saat git gel yapıp oto döşemeciye gidicem. Napalım mesleği öğrenmeliyim.
Cok iyi bolum okumayacaksan . Gitme . Yani .
Is hayati daha iyi olacak tir . Gelismen icin .
Cahil kalmazsin. Zihnin hep gelisir.

Hayırlı olsun hocam hayatınızda başarılar.

Bende üniversiteyi bitirince birşey olcağını zannetmiyorum dershaneye gidiyorum ama işte benim aptallığım oda.
Bende sizin gibiydim yani psikolog olunca nolacak? Bu hayata bir kere geldim her şeyi yapmalıyım neden psikolojik aldığım dersler sonucu kafa yapım değişsin diye düşündüm belki kötü düşüncedir. Bölümümde tek iyi buydu bende yan sokağa girip kirli elleri tercih ettim ama kendi tercihimi seçtim 17 yaşında ve ilk kez. Dershaneyi bırakma kararını bu şekilde verdim sizede öneririm.
Cok iyi bolum okumayacaksan . Gitme . Yani .
Is hayati daha iyi olacak tir . Gelismen icin .
Cahil kalmazsin. Zihnin hep gelisir.
Çok iyi bölüm olmazdı, meslek biraz riskli sizde İzmirdesiniz bilirsiniz burayı. Urla ilçesindeyim ve burada iş potansiyeli hep azdı ve kendi dükkanımızda var burda yani, bu dükkanı değerlendirmem lazım diyerek bu kararı aldım yoksa gider bir fabrikada olurduk artık, hayırlısı buymuş.

Bende sizin gibiydim yani psikolog olunca nolacak? Bu hayata bir kere geldim her şeyi yapmalıyım neden psikolojik aldığım dersler sonucu kafa yapım değişsin diye düşündüm belki kötü düşüncedir. Bölümümde tek iyi buydu bende yan sokağa girip kirli elleri tercih ettim ama kendi tercihimi seçtim 17 yaşında ve ilk kez. Dershaneyi bırakma kararını bu şekilde verdim sizede öneririm.

Çok iyi bölüm olmazdı, meslek biraz riskli sizde İzmirdesiniz bilirsiniz burayı. Urla ilçesindeyim ve burada iş potansiyeli hep azdı ve kendi dükkanımızda var burda yani, bu dükkanı değerlendirmem lazım diyerek bu kararı aldım yoksa gider bir fabrikada olurduk artık, hayırlısı buymuş.
Rızk ı kazanıyorsan orada var olursun .
Fklte bitirip hiç bi işi beceremeyeceksen ya da bölümün işini yapmayıp duracaksan atölye tabi ki daha faydalı ben de fklte bitirdim fkt gerçek bu fklte sadece eğitimini verir en iyi bölümü okusan da gerisi yine sana kalır akademisyen ler rektörler bir yerlere gelmiş her öğrenci kendi yükselemez.Fklte süreci.
Akademisyen rektör belli bir düzey de zaten .
Oraya sıfırdan geliyor bir çoğu . Tecrübe konuları .
Fklte bitirttirmez aslın da bir çoğu .
Yine de bitirince bir çoğu
boş gezeceğini bildiği için bitirttirir .
Kendi düzey sorularını sormuyor fklteli ye.
Finalin de . Doktora sorusu sorsa hepsi kalır .

Son düzenleme:
Bende sizin gibiydim yani psikolog olunca ne olacak? Bu hayata bir kere geldim her şeyi yapmalıyım neden psikolojik aldığım dersler sonucu kafa yapım değişsin diye düşündüm belki kötü düşüncedir. Bölümümde tek iyi buydu bende yan sokağa girip kirli elleri tercih ettim ama kendi tercihimi seçtim 17 yaşında ve ilk kez. Dershaneyi bırakma kararını bu şekilde verdim size de öneririm.

Çok iyi bölüm olmazdı, meslek biraz riskli sizde izmirdesiniz bilirsiniz burayı. Urla ilçesindeyim ve burada iş potansiyeli hep azdı ve kendi dükkanımızda var burada yani, bu dükkanı değerlendirmem lazım diyerek bu kararı aldım yoksa gider bir fabrikada olurduk artık, hayırlısı buymuş.

Bende Urla'da yaşıyorum, doğma büyüme urlalıyım. Urla'daki sosyal aktivite ve işsizlik sorunu hiçbir zaman bitmedi. Tamamiyle yabancı kesime hitap ediliyor artık.

Bende Urla'da yaşıyorum, doğma büyüme urlalıyım. Urla'daki sosyal aktivite ve işsizlik sorunu hiçbir zaman bitmedi. Tamamiyle yabancı kesime hitap ediliyor artık.
Hocam ciddi misiniz ya? Valla bi selamlaşmak isterim sizle. Evet burada ne sosyal nede iş olarak gelişmiş değil. Bende doğma büyüme urlalıyım. Yabancı kesime hitap ediliyor ama burada sanayi olarak gelişti çeşme, güzelbahçe, narlıdereye göre. Buradaki sanayiden daha büyüğü Karabağlar ve Bucada var sanırım.

Hocam ciddi misiniz ya? Valla bi selamlaşmak isterim sizle. Evet burada ne sosyal nede iş olarak gelişmiş değil. Bende doğma büyüme urlalıyım. Yabancı kesime hitap ediliyor ama burada sanayi olarak gelişti çeşme, güzelbahçe, narlıdereye göre. Buradaki sanayiden daha büyüğü Karabağlar ve Bucada var sanırım.
Bende selamlaşmak isterim hocam bilmukabele elbette. Sanayi gelişti evet doğru fakat kuru gürültü ve görüntü kirliliği oluştu artık. 10 yıldır boz avlu tarafına veya içmelere doğru giderken hazine arazisi var oraya taşınacaktı sanayi fakat hala taşınmadı. Sırf sanayi taşınsa bile yetmiyor ki urla merkez artık mevcut nüfusu kaldırmıyor, meydanın hatta merkezin bile taşınması gerekiyor. Bundan 20 sene önce meydan garajın oradaydı ama nüfus azdı şimdi nüfus çok meydana sığmıyor.

Bende selamlaşmak isterim hocam bilmukabele elbette. Sanayi gelişti evet doğru fakat kuru gürültü ve görüntü kirliliği oluştu artık. 10 yıldır boz avlu tarafına veya içmelere doğru giderken hazine arazisi var oraya taşınacaktı sanayi fakat hala taşınmadı. Sırf sanayi taşınsa bile yetmiyor ki urla merkez artık mevcut nüfusu kaldırmıyor, meydanın hatta merkezin bile taşınması gerekiyor. Bundan 20 sene önce meydan garajın oradaydı ama nüfus azdı şimdi nüfus çok meydana sığmıyor.
Evet urla istanbul gibi doldu yetmiyor. Sanayi hastanenin oraya taşınacak diyolar ama bilmiyorum. Size nereden ulaşabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı