Dershaneye gitmek mi yoksa laptop alıp çalışmak mı?

duzzstar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sene YKS'ye girdim fakat mezuna bırakacağım. Aktif olarak bir işte çalıştığım için de işi part time olarak ayarlayıp dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Laptop alıp kendim mi çalışmalıyım?

Dershane ticaret mekanı. Asla seni ve başarını düşünmezler. Laptop alma tablet al artan parayla da bir kurumun deneme sınavın kaydol. Ben bunu yaparak mezun senemde dereceyle tıp fakültesine girmiştim.

Arkadaşlar bu sene YKS'ye girdim fakat mezuna bırakacağım. Aktif olarak bir işte çalıştığım için de işi part time olarak ayarlayıp dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Laptop alıp kendim mi çalışmalıyım?
Laptop parasina alacaginiz bir tablet ve kalem guzel goturur sizi. Yks bilmem fakat tabletten izleyeceğiniz yt hocalari daha verimli olabilir. Kurumsal denemelere girin sadece.

Abdullah hocamın dediğini destekkliyorum hatta PDF dolu var elimde. Öyle bir düşünceniz olursa göndereyim size. Çalışıp okumaya para yetiştirmek zor olabiliyor. Başarınızda tuzum olsun isterim.

Abdullah hocamın dediğini destekkliyorum hatta PDF dolu var elimde. Öyle bir düşünceniz olursa göndereyim size. Çalışıp okumaya para yetiştirmek zor olabiliyor. Başarınızda tuzum olsun isterim.

Bana gönderebilir misiniz sözelciyim hedef ilk bin sıfırdan başladım 1.mezunum sizce yapabilir miyim türkçeden başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı