Dershaneye yazılmak mantıklı mı?

Durmazzali47

Hectopat
Arkadaşlar Ayt de Sözel kitapçıkları dolduracağım. Beni tek zorlayan şey Tyt matematik. Ve matematik dersini dinlemekten ve çalışmaktan tam anlamıyla nefret ediyorum. Yapamıyor değilim ancak disiplinli çalışmıyorum hatta sınava son gün kala hariç hiç çalışmıyorum. Sizce derhaneye gitsem disiplinli çalışma bilinci elde eder miyim? Daha evvel hiç derhaneye gitmedim, sizce artıları ge eksileri neler? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar AYT de sözel kitapçıkları dolduracağım. Beni tek zorlayan şey TYT matematik. Ve matematik dersini dinlemekten ve çalışmaktan tam anlamıyla nefret ediyorum. Yapamıyor değilim ancak disiplinli çalışmıyorum hatta sınava son gün kala hariç hiç çalışmıyorum. Sizce derhaneye gitsem disiplinli çalışma bilinci elde eder miyim? Daha evvel hiç derhaneye gitmedim, sizce artıları ge eksileri neler? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Dershanenin tek faydası okulda bulunmayan çalışma ortamı ve rahatlığı diyebilifim.
Gidilir

Çalışmak için motivasyon istiyorsan kalabalık bir kütüphaneye gidip çalışanları görünce motive olabilirsin. Eğer okula gidiyorsan akşamına da dershaneye gitmek çok büyük zaman kaybı olur bana göre. Ayrıca sadece matematikte sorun çekiyorsanız ve dershaneye verecek paranız varsa, dershaneye gitmeyip matematik için özel ders alabilirsiniz.

Dershaneye denemesi için yazılabilirsin, YouTube'da kat kat bir sürü kaliteli hoca bulunuyor. TYT Matematiği oradan dinleyebilirsin ve video çözümlü kitap alabilirsin. Neredeyse tüm kitaplar video çözümlü, çözümünü anlamadığın yerlerde oradan dinleyebilirsin.

Dershanede rekabet ortamı oluyor, okul gibi 'laylaylom' bir ortam yok. Seviyene göre sınıfa yerleşmekten tut denemelere kadar yarış halindesin. Sadede gelirsem tavsiyem gitmenden yana olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı