Dersim bir isyan mı yoksa katliam mı? Atatürk'ün haberi var mıydı?

Kendilerini kapitalist sistemde hayatlarını özgürce belirliyorlar mı sence? Müfredattı onlar seçmiyorlar.

Hocam amma saçmaladın. Kapitalist düzende herkes kendi hayatını belirliyor. Ne yaparsan kendin için yapıyorsun. Batarsan da çıkarsan da sensin sorumlusu. Hiçbir Kürt arkadaşımın senin gibi konuştuğunu da görmedim. Biz ne yaşıyorsak onlar da aynısını yaşıyor. Sen aşırı milliyetçilik yapıyorsun şu anda.

Milliyetçilikle alakam yok benim. Hatta nefret ederim.

Hayır ben daha çok Nihilism, Anarchy, and the 21st century buna yakınım.

Kendilerini kapitalist sistemde hayatlarını özgürce belirliyorlar mı sence? Müfredattı onlar seçmiyorlar.
Aynı şekilde, bu dediğini Lazlarda, Çerkezlerde, Türklerde seçmiyor. Buradan sadece Kürtlere yönelik pozitif ayrımcılık yapmak saçma.

Milliyetçilikle alakam yok benim. Hatta nefret ederim.

Ama dediklerin Kürt milliyetçiliğine doğru gidiyor. Yok kendileri seçmedi, yok onlar memnun değil falan. Bütün Kürt'lerin adına konuşmakta birkaç insana kalmıyor. Milyonlarca Kürt var. Hepsi ne istiyorsa onu seçer, savaşa gitmek isteyen de savaşa gider ve öldürülür (kendi seçim haklarını kullanarak)!

Solculuk desen sorun yok. Ben daha çok kendimi Bakunin'e yakın hissediyorum.

AKP öncesinde vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…