Hocam Alparslan Türkeş zamanında vardı bide 80 darbesi döneminde. (Özellikle Alparslan döneminde Türk olmayan baya ezilmişti.)AKP öncesinde vardı.
Hocam Alparslan Türkeş zamanında vardı bide 80 darbesi döneminde. (Özellikle Alparslan döneminde Türk olmayan baya ezilmişti.)AKP öncesinde vardı.
Dersim'i mi diyorsun? İdam ve bombalama olduğu kesin.Tamam Anarşist dostum. Kürt milliyetçiliği yapmıyorum deyip kendi propagandanı bize satmaya çalışıyorsun. Kendi fikirlerinin doğruluğunu belgelerle kanıtlayabilir misin?
Onlar normal şeyler. Başka var mı diyorum.Dersim'i mi diyorsun? İdam ve bombalama olduğu kesin.
Hocam gaz bombaları var, o da bizim ayıbımız.Onlar normal şeyler. Başka var mı diyorum.
Gazetelerinin bir kısmının Dersim isyanı bahanesiyle kapatılması.Onlar normal şeyler. Başka var mı diyorum.
Hocam gaz bombaları var, o da bizim ayıbımız.
Bu arada birisi Demokrasi yazmış. Demokrasi çoğunluk safsatasıdır.
Bu arada birisi demokrasi yazmış. Demokrasi çoğunluk safsatasıdır.
Doğru ama o minimum derece dediğimiz kayıp kim bilir kaç tane insan. Onların ölümünden biz sorumluyuz.Hocam konuyu ben başlattım araştırmamı kısaca burada ben yazdım zaten. Masum öldü mü derse minimum derecede öldü. Çünkü kaçın uyarısı yapıldı. Mesela diyecek ki gazeteler kapandı doğru ama gazetelerin yazılarına bakarsan halkı kin ve düşmanlığa itiyordu bu sebeple kapatıldı ve kapatılan gazetelerin çoğu Atatürk'ün hasta olduğu dönemlerde kapatıldı.
Hocam adamlara mektuplar yazdık uyarılar yaptık. Bu sebeple suçlu olduğumuzu düşünmüyorum. Aşiretlerin zorla savaşa kattıkları insanları kastediyorsanız haklısınız ancak o zamanda asker ne yapmalı? Ölmeli mi? Yoksa Öldürülmeli mi?Ne yapalım padişah mı seçelim kendimize? Vahiy mi gelsin? Ya da insanların birleşerek kurduğu devlet kurumunu yok edip sokakta insanların kanunsuzca ölmesini mi izleyelim?
Doğru ama o minimum derece dediğimiz kayıp kim bilir kaç tane insan. Onların ölümünden biz sorumluyuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.