aeternumaurum
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Abra A5 v17.2 Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H , Nvidia RTX3050 TI Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12, 15,6" FHD 1920x1080 144Hz AHVA Mat LED Ekran, 8GB (1x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM, 512GB PCIe M.2 2280 3.0 x4
- Meslek
- Öğrenci
Başlıkta yazan gibi, her insanın kendine has dertleri var, ben onların canını sıkmak veyahut da kendimden bezdirmek istemediğim için hiçbir şey konuşamıyorum. Ailem olsun "arkadaşlarım" olsun... Hiçbirine bir şey anlatabileceğim gibi gelmiyor. Kendimi var olduğum hiçbir ortama ait hissetmiyorum, hep diken üstündeyim sanki. Görünüşüme ortalama-altı diyemeyecek kadar ego sahibi olmakla beraber kendimi yine de beğenmiyorum. Hazır üstünden geçmişken bir insan aynı anda kendini aşağılık gibi hissedip kendine karşı büyük beklentilere sahip olabilir mi, olmalı mı bilmem ama benim durumumun bu olduğunu düşünüyorum. Mesela kendini çirkin görürken bir başkasına karşı "ben çirkinim ama o benden daha çirkin" düşüncesine sahip olabiliyorum. Çevremdeki insanlar (ablalarım, annem vs.) Benim kendimde bulduğum kusurların olmadığını söylüyorlar, tabii ki buna inanmamamın normal olduğunu düşünüyorum. Ancak inanmak da istiyorum denebilir. Kendime karşı bu kadar nefrete sahipken hala nasıl bu kadar narsisistik düşüncelere sahip olabiliyorum bilmiyorum. Tembel bir aptal dışında bir şey olmadığıma kanaat getiriyorum bazen. Bunları demekle beraber arkadaşlarımdan kesin güvenebileceğim sadece 2 tane adam var.
Son düzenleyen: Moderatör: