Ne derdi be? İrfan abi ile makara yapıyoruz, dertlerim bu kadar minik şeylerden ibaret değil. İrfan ile bir konuda aynı fikri savunduk, ondan sonra etiketleye etiketleye konuştuk. Olay bu.
Yaaa, Samotne. Yapma böyle ama, bu forumda ilk keşke arkadaşım olsa dediğim insansın. Hem bilgi birikimi, hem düşünce yapısı olarak sen de kafa adamsın. Beraber konuşuruz her türlü, ne zaman istersen.
Yaaa, Samotne. Yapma böyle ama, bu forumda ilk keşke arkadaşım olsa dediğim insansın. Hem bilgi birikimi, hem düşünce yapısı olarak sen de kafa adamsın. Beraber konuşuruz her türlü, ne zaman istersen.
Ne asabisi yahu? En azından ben hiç görmedim öyle olduğunu, bazen insanın en asabi yönünü çıkarmaya çalışan arkadaşlar oluyor. Onlara da asabi yönünü gösterdin mi adın çıkıyor işte. Basit mantık.
Bana asabi gelmiyorsunuz açıkçası. Doğru olmayan bir düşünceye muhalif olunca, insanlar kendi perspektifinden yorumlayarak agresif, antipatik yaftasını çekinmeden yapıştırıveriyorlar. Yeri geldiğinde bana da bu doğrultuda ağır söylemler yöneltildi.
Ne asabisi yahu? En azından ben hiç görmedim öyle olduğunu, bazen insanın en asabi yönünü çıkarmaya çalışan arkadaşlar oluyor. Onlara da asabi yönünü gösterdin mi adın çıkıyor işte. Basit mantık.
Yalnız bunda haklı olabilirler, ben senin forumda hiç adam akıllı boş yaptığını görmedim. Bu aralar teknik konularda çok gezinmiyorum, felsefe, müzik, konu dışı vs. takılıyorum. Biraz salmak iyi geliyor, bu forum son zamanlarda hayatıma giren en iyi şeylerden biri oldu gerçekten.