Dertleşelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee ben seninle Swift 3 önermiştim, bana yok mu sohbet? Dertlendim bak
Yaaa, Samotne. Yapma böyle ama, bu forumda ilk keşke arkadaşım olsa dediğim insansın. Hem bilgi birikimi, hem düşünce yapısı olarak sen de kafa adamsın. Beraber konuşuruz her türlü, ne zaman istersen.

Bir kızdan hoşlanıyorum ve ne yapıcağı mı bilmiyorum. Acaba bununla alakalı konu açsam mı emin olamıyorum.

Genelde bana asabi diyorlar, beğenmene sevindim
Bana asabi gelmiyorsunuz açıkçası. Doğru olmayan bir düşünceye muhalif olunca, insanlar kendi perspektifinden yorumlayarak agresif, antipatik yaftasını çekinmeden yapıştırıveriyorlar. Yeri geldiğinde bana da bu doğrultuda ağır söylemler yöneltildi.

Samotne de çok asabi adam yahu, hep kızıp duruyor. Hiç konuşmaya, dertleşmeye gelmez

Bu arada, belki ileride Samotne ismini de değiştiririm. Aklımda güzel isimler var.

Samotne de çok asabi adam yahu, hep kızıp duruyor. Hiç konuşmaya, dertleşmeye gelmez
Yalnız bunda haklı olabilirler, ben senin forumda hiç adam akıllı boş yaptığını görmedim. Bu aralar teknik konularda çok gezinmiyorum, felsefe, müzik, konu dışı vs. takılıyorum. Biraz salmak iyi geliyor, bu forum son zamanlarda hayatıma giren en iyi şeylerden biri oldu gerçekten.

Bir kızdan hoşlanıyorum ve ne yapıcağı mı bilmiyorum. Acaba bununla alakalı konu açsam mı emin olamıyorum.
Kanka, git söyle. Zaman kaybetme bu işlerle, kabul ederse çıkın. Etmezse de bir hafta hüzünlü şarkılar dinlersin geçer gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…