Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.477
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee ben seninle Swift 3 önermiştim, bana yok mu sohbet? Dertlendim bak 🥺
Yaaa, Samotne. Yapma böyle ama, bu forumda ilk keşke arkadaşım olsa dediğim insansın. Hem bilgi birikimi, hem düşünce yapısı olarak sen de kafa adamsın. Beraber konuşuruz her türlü, ne zaman istersen.

Bir kızdan hoşlanıyorum ve ne yapıcağı mı bilmiyorum. Acaba bununla alakalı konu açsam mı emin olamıyorum. 😔

Genelde bana asabi diyorlar, beğenmene sevindim 😳
Bana asabi gelmiyorsunuz açıkçası. Doğru olmayan bir düşünceye muhalif olunca, insanlar kendi perspektifinden yorumlayarak agresif, antipatik yaftasını çekinmeden yapıştırıveriyorlar. Yeri geldiğinde bana da bu doğrultuda ağır söylemler yöneltildi.

Ne asabisi yahu? En azından ben hiç görmedim öyle olduğunu, bazen insanın en asabi yönünü çıkarmaya çalışan arkadaşlar oluyor. Onlara da asabi yönünü gösterdin mi adın çıkıyor işte. Basit mantık. 😉
Samotne de çok asabi adam yahu, hep kızıp duruyor. Hiç konuşmaya, dertleşmeye gelmez 😳

Bu arada, belki ileride Samotne ismini de değiştiririm. Aklımda güzel isimler var.

Samotne de çok asabi adam yahu, hep kızıp duruyor. Hiç konuşmaya, dertleşmeye gelmez 😳
Yalnız bunda haklı olabilirler, ben senin forumda hiç adam akıllı boş yaptığını görmedim. Bu aralar teknik konularda çok gezinmiyorum, felsefe, müzik, konu dışı vs. takılıyorum. Biraz salmak iyi geliyor, bu forum son zamanlarda hayatıma giren en iyi şeylerden biri oldu gerçekten.

Bir kızdan hoşlanıyorum ve ne yapıcağı mı bilmiyorum. Acaba bununla alakalı konu açsam mı emin olamıyorum. 😔
Kanka, git söyle. Zaman kaybetme bu işlerle, kabul ederse çıkın. Etmezse de bir hafta hüzünlü şarkılar dinlersin geçer gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı