Haruki Murakami
Hectopat
Affettiğin için minnettarım Samotne abi.Evet, sen olsan bile. Gerçi genelde etiketlerin %95'i başka kişilerden oluyor, sen çok etiketlemiyorsun.

Affettiğin için minnettarım Samotne abi.Evet, sen olsan bile. Gerçi genelde etiketlerin %95'i başka kişilerden oluyor, sen çok etiketlemiyorsun.
Aynı şekilde bugün çok yakın bir arkadaşım kopya istedi. Ben de vermedim, ben çalıştıysam sen de çalış dedim. Hafiften darıldı, kopya vermedim diye darılacaksan direk görüşmeye ara verelim dedim. Nasıl yapmışım, yeteri kadar cool mu?Beni asıl sinirlendiren, çalışmayan elemanlar bile cevap anahtarını ezberleyip koşturacak sınava. Onların gece 1-1.30'a kadar soruları tartışırken birbirine girmesini izleyecektim ne güzel, yırttılar.![]()
Cevap anahtarımı verildi sınavlar için?Beni asıl sinirlendiren, çalışmayan elemanlar bile cevap anahtarını ezberleyip koşturacak sınava. Onların gece 1-1.30'a kadar soruları tartışırken birbirine girmesini izleyecektim ne güzel, yırttılar.![]()
Beni gören herkesin "SamotneAffettiğin için minnettarım Samotne abi.![]()
Çalışma sorularının cevap anahtarı verildi. 20-30 adet soru veriyorlar, onlara çalışıyoruz, aralarından 10 tane falan seçip sınavda önümüze koyuyorlar.Cevap anahtarı mı verildi sınavlar için?
Yav, en azından diğer üyelere göre bi' tık daha samimiyim seninle ve başka üyeler ile. Hem ab demek sarıyor.Beni gören herkesin "Samotne" yazmasına hastayım. Hocam yazan bol, normal hayatta bile diyorlar ama
?
Yok başka dertler de var da, anlatamam derdimi dertsiz insana...@Haruki Murakami Tek derdin ceza almış olmak olsun be...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.