Dertleşmek istiyorum

Ayrıca şu testi yapın derim. Ne zaman geri zekalı olduğum aklıma gelse şu testi yaparım, çünkü her seferinde IQmun 128 olduğunu söylüyor ve kendimi iyi hissetmeme neden oluyor.

Hocam hafıza için bol balık yiyin.

lise 2 ye gidiyorum ve benimde işlerim genelde hep ters gidiyor normalde asaosyal değilim belki ama bunu çıkaramıyorum pasif kalmış hissediyorum özgüven eksikliğim var okuldan nefret ediyorum devlet okulu ve berbat sizede çok geçmiş olsun hocam

Hocam 4 tane yumruk yediniz diye iq nüz 70 e düşmez Andrew Tate var mesela adam kick bokscu yüzlerce yumruk yemiştir ama hala akıllıca konuşmalar yapıyor.

Boşver testleri kavrama yetisini falanı. Kendini güzelce ifade edebiliyorsun. Bence o hayatında ki çoğu kişiden daha iyi bir kavrama yeteneğin var. Ve de daha ahlaklısın. Yalnızlığa bir süre sonra alışır insan. Meslek sahibi olmaya çalış. Güzel bir mesleğin olursa zaten sosyal çevren artar. Bir bakarsın sana gülenler sana yalvarır.

Hocam Özgüven eksikliği bende Lise çağımda başladı ama İlkokul ve Ortaokul çağım Özgüvenim yerinde olmasına rağmen okulun lanet çevresinden dolayı hiçte iyi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…