Steam Destek dönüş yapmıyor

oneless

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
i7 12.nesil
1TB SSD
Merhaba, Steam destek 4 gündür dönmüyor. Neden bu kadar geç dönüş yapıyorlar bilen var mı? Bir iade işlemi gerçekleştirdim 6 Ekim'de, Steam yetkilileri iadeyi onayladık dediler fakat hala iadem gelmedi. Banka ile görüştüm, iadeye dair bir dekont istiyorlar, dekont için desteğe yazdım, size dönüş yapacağız dediler. Hala bekliyorum.

Hocam normal o. İade kabul edilse bile para 14 iş günü içerisinde geliyor diye biliyorum. Çünkü aynısını yaşamıştım param biraz geç gelmişti.

Hocam normal o. İade kabul edilse bile para 14 iş günü içerisinde geliyor diye biliyorum. Çünkü aynısını yaşamıştım param biraz geç gelmişti.
14 günü geçti :D 22 gün oldu , geçen hafta bankanın müşteri hizmetlerini aradım, iadeye ait dekont yada belge istediler. Nasıl bir saçmalık anlamadım.

14 günü geçti :D 22 gün oldu , geçen hafta bankanın müşteri hizmetlerini aradım, iadeye ait dekont yada belge istediler. Nasıl bir saçmalık anlamadım.
Pardon hocam. Steam destek 4 gündür dönmüyor yazdığınız kısma odaklanmışım. 6 Ekim'i görmedim. O zaman bir problem var siz haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı