Destek hattı hangi sistem ile yapılmalı?

@TechDelisi Discord'u kullanmak daha iyi olacak. Sonuçta oyunlarla haşır neşir olacak zaten. Yapacağımız oyunlar hakkında sorun yaşadıklarında en iyi hizmeti oradan veririz diye düşünüyorum.

@TechDelisi Discord'u kullanmak daha iyi olacak. Sonuçta oyunlarla haşır neşir olacak zaten. Yapacağımız oyunlar hakkında sorun yaşadıklarında en iyi hizmeti oradan veririz diye düşünüyorum.
Onun için fazla insan gücü gerekiyor. 5-10 adet moderatör ve 5-10 adet oyun içi yetkili ayarlamalısın. Yetkililer sorun olduğunda geri dönüşü moderatör den alacak. Moderatör ise sunucunun korunumu ve düzeniyle ilgilenecek. Ben zaten böyle bir işi yapıyorum.

@TechDelisi ne güzel? Size ulaşabilsem keşke. Bu arada ekip öyle büyük bir şey değil, 6 kişiyiz. 1 yabancı ve 5 Türk var. Sunucusu herkese açık olduğu için ve forum kurmak istediğim için sormuştum ama kimse artık yanaşmadığı için pek gerek duymuyorum artık.

@TechDelisi ne güzel? Size ulaşabilsem keşke. Bu arada ekip öyle büyük bir şey değil, 6 kişiyiz. 1 yabancı ve 5 Türk var. Sunucusu herkese açık olduğu için ve forum kurmak istediğim için sormuştum ama kimse artık yanaşmadığı için pek gerek duymuyorum artık.
Büyük çaplı bir proje değil ise forum vs uğraşmana gerek yok. Discord üzerinden başlarsın belirli bir topluluk oluşturduğum da discord yetmediğinde foruma yönlendirme yaparsın. 6 kişiyi 2v4 yada 3v3 bölüp bölüm ayrımı yapmalısın. Modlar ve yetkililer. Yetkililer olarak oyun içi işlemler ve sorunlar ile uğraşıp modlardan geri dönüş almalısın. Modlarda sunucuyu kontrol ve düzen sağlamalı yasaklama zaman aşımı vs.

@TechDelisi güzel bir düşünce aslında, bu şekilde bir sistem inşa edebilirim. Yetmediğinde dediğiniz gibi yapabilirim.
Yardım gerektiğinde özelden ulaşabilirsiniz. Hedef kitleniz ve boyutu belli ise ona göre plan yapıp geliştirme sağlamalısınız. Yoksa insanların gazabına uğrarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı