Windows 10 kullanın 11'e gerek yok.
Neden gerek yok acaba!
Eğer işlemciniz falan da desteklemiyorsa baya sorun oluyor çünkü. Kasıyor bilgisyarda. Benim işlemcim desteklemiyordu ve ben kurmuştum. Boşta yüzde 30-40 işlemci kullanıyordu, ufak bir şey yapmaya çalıştığımda bile yüzde 100 oluyordu. İşlemci desteklemiyorsa yapmamanız daha iyi olacaktır ama TPM ise sadece sorun siz bilirsiniz.Neden gerek yok acaba!
Merhaba, cihazım Windows 11 desteklemiyor.
Cihazıma eğer Windows 11 kurarsam, ne gibi özelliklerden mahrum kalırım?
Benim bildiğim sadece Valorant'ta sıkıntı çıkıyor. O da yazılımsal olarak halledilebiliyor, lâkin bu yaptığımız işlemlerden sonra herhangi bir şekilde hesabımız banlanır mı? Diğer oyunlar için de aynı şekilde.
Başka nasıl sıkıntılar yaşarım?
Yardımcı olursanız sevinirim.
@392578 neden gülüyorsun? Windows 11 desteklenmeyen sistemlere kurulursa sorun çıkartır.
Eğer işlemciniz falan da desteklemiyorsa bayağı sorun oluyor çünkü. Kasıyor bilgisyarda. Benim işlemcim desteklemiyordu ve ben kurmuştum. Boşta yüzde 30-40 işlemci kullanıyordu, ufak bir şey yapmaya çalıştığımda bile yüzde 100 oluyordu. İşlemci desteklemiyorsa yapmamanız daha iyi olacaktır ama TPM ise sadece sorun siz bilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.