Desteklenmeyen işlemci ile Windows 11 kullanılır mı?

LADES312

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar yakında Windows 10 desteğinin biteceğini öğrendim. O yüzden 11e geçmek istiyorum eklere ekran görüntüsü bıraktım. Verilerimi kaybetmeden geçmem mümkün müdür? Ve bir sorun çıkarır mı geçmem?

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    42,7 KB · Görüntüleme: 53
Peki uzun vadede sıkıntı çıkarır mı? Yeni SSD kurdum fena hızlı şu anda bilgisayarım RAM'e yüklenmesi sorun çıkartır mı?

Hocam oynadığınız oyunlara bağlı biraz da. Gene bir şey olmaz ama oyunlarda tek tük FPS düşmeleri yaşabilirsin düşük kapasiteli RAM kullanıyorsan.

Peki uzun vadede sıkıntı çıkarır mı? Yeni SSD kurdum fena hızlı şu anda bilgisayarım RAM'e yüklenmesi sorun çıkartır mı?

Hocam uzun vade değil 1 ayda çıldırırsın çok fazla RAM kullanıyor kasıyor vb. olaylar olabiliyor ben i5 750 ile Windows 11 geçmiştim masaüstünde %60 islemci kullanıyordu bende bıkmıştım Windows 10 geri dönmüştüm.

Tasarımsal olabilir. Güncelleme alması önemli etkenlerden biri de olabilir daha şık duruyor fakat ciddi RAM sorunu varsa bilemedim geçer miyim?

3200mhz 8x8 16 gb ram var bende şuan windows 11'de tarayıcı dahi açık değilken %30 kullanıyor, sıfır kurulumda yani tercihen size kalmış ama windows 10u önerebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı