Desteklenmeyen WP8.1'i WP10 yapmak mümkün mü?

Urshifu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM
- Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004
İnternette rehberleri vardı fakat 8.10.14219.341 sürümünden daha önceki bir sürüm yüklüydü 920 cihazımda ve bundan dolayı kuramadım. Güncellemeyi denedim maksimum %70'lere geldi sonra hata verip kapandı. Ne yapabilirim? 8.10.14219.341 sürümünü 3. parti yollar ile cihaza kurmanın bir yolu var mıdır?

İnternette çokça rehber bulunmakta hocam, video olarak bir tanesini atayım ancak birçok yönerge internette zaten mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neyi ne yapmak istediğinizi açıkça yazabilir misiniz? WP'den kastınız Windows Phone ise burası yanlış kategori.
Evet Windows Phone'dan bahsediyor ve katagori yanlış keza moderatör arkadaşta kaçırmış, hatta o dönemden bir makale:

İnternette çokça rehber bulunmakta hocam, video olarak bir tanesini atayım ancak birçok yönerge internette zaten mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet Windows Phone'dan bahsediyor ve katagori yanlış keza moderatör arkadaşta kaçırmış, hatta o dönemden bir makale:

Eksik yazmışım kusura bakmayın telefonun 8.1 build'i eski olduğu için WP 10'a yükseltmek için kullanılan program hata veriyor ben 8.1'in build'ini yükseltmek istiyorum. Attığınız videoda da zaten "Double Check Your Build" diye yazıyor.

Not: Geliştirici ayarları açık diye hatırlıyorum bakarım.

Eksik yazmışım kusura bakmayın telefonun 8.1 build'i eski olduğu için WP 10'a yükseltmek için kullanılan program hata veriyor ben 8.1'in build'ini yükseltmek istiyorum. Attığınız videoda da zaten "Double Check Your Build" diye yazıyor.

Not: Geliştirici ayarları açık diye hatırlıyorum bakarım.
Hocam WinPhone 8.1'i güncelleyin o zaman başta, sonrasında WinPhone 10'a güncellemeye geçin.

Hocam WinPhone 8.1'i güncelleyin o zaman başta, sonrasında WinPhone 10'a güncellemeye geçin.
Microsoft güncelleme sunucularını kapattı WP8.1'in. Ondan dolayı en başta 3. parti bir yol var mı diye sormuştum.

Microsoft güncelleme sunucularını kapattı WP8.1'in. Ondan dolayı en başta 3. parti bir yol var mı diye sormuştum.

Teşekkürler deneyeceğim. Deneyince yazarım. Bir de WDRT yüklü olmasına rağmen bilgisayar Lumia 920'yi görmüyor Windows 11 WP'leri desteklemiyor mu da görünmüyor çözümü var mı?

Teşekkürler deneyeceğim. Deneyince yazarım. Bir de WDRT yüklü olmasına rağmen bilgisayar Lumia 920'yi görmüyor Windows 11 WP'leri desteklemiyor mu da görünmüyor çözümü var mı?
Hocam, yaparken GetDuLogs kısmında takılıp şu hatayı aldım:
"
(GetDuLogs Version: 11:52:10/Feb 7 2014)

Log file: C:\Users\omrco\AppData\Local\Temp\GetDuLogs-{299338D7-E9AD-4D02-BD74-B341894FDEEF}.etl

No devices found

ERROR: 0x8000ffff

Command failed. (HRESULT = 0x8000ffff)" yorumlara yazdım belki geri dönüş yaparlar.
Güncelleme: Telefonu çıkar tak yaptım komutlardaki yolu değiştirdim oldu.

şimdi de bu hatayı alıyorum "
(IUTool Version: 13:54:04/Apr 29 2015)

Log file: C:\Users\omrco\AppData\Local\Temp\IUTool-{299338D7-E9AD-4D02-BD74-B341894FDEEF}.etl

[1] Started device 13806fff4609bbda8ee70c9c76d6b451
[1] Transferring files started
[1] Transferring files complete: 118 files
[1] Update started
[1] Installation failed (HRESULT = 0x80188306)
[1] Failed (0x80188306)

ERROR: 0x80188306

Command failed. (HRESULT = 0x80188306)"

umarım çözümünü bulurum veya geri dönüş yaparlar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı