Windows Phone mi IOS mu?

Merhaba ben ios kullanmadım ama lumia 925 vardı eğer oyun la çok fazla işim olmaz benim için kamera görüntü önemli dersen evet lumia 925 i öneririm xperia z -z1 den kamerası daha güzel ve sayamıcağım kadar nokianın kendi kamera programları var ve hepsinin de ayrı bir özelliği var . Ama dersenki ben oyun oynamak isterim lumia 925 e dışarıdan hiç bir şekilde oyun atamazsın ve hafıza kartı desteği yoktur ancak kasası benim çok hoşuma gitmişti . Oyun mağazası bakımından önermem iyi oyunlar hep paralı Angry Birds bile 2 TL faladı sanırım ki android platformunda ücretsiz .

Dediğim gibi amacın oyun değil kamera hız görünüm ise lumia 925 vs öneririm 8.7 MP kamerası vardı piyasada da 1200 civarında bulursun sanırım . Windows Phone 8.1 güncellemesi de gelecek diye duydum eğer gelirse çok daha fazla kişileştirilebilecek . Karar senin kolay gelsin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Donma istemiyorsan windows al. Zaten marketi büyücek. İOS alsan bir az donma olucak amma aksesuarda kolay bula bilirsin. Bence popular olan lumia al. Mesela 930 120 icon ve 1520 pişman olmazsın. İphone alacaksan 6 ve ya 5s al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı