Aynen Defender'i kapatmak saçma.Tam güzel rehber diyecektim ki Driver Booster'ı göreseye kadar
Windows Defender'ı kapatmayı önermiyorum![]()
Öncesi ve sonrası benchmarkları nerede?
Vallahi ben bunları en son yaptığımda bilgisayar mavi ekran vermişti.
Ekledim hocam.
Hocam hangisini yaptığınızda verdi? Söylerseniz çıkartabilirim. Ben hiç sorun yaşamadım.
Hocam highest execution time göre mi yük bindirelim yoksa DPC count göre mi?
Hocam DPC countu çekirdeğin yaptığı işlem sayısı olarak düşünün yani yüksek olandan küçük olana vermeniz lazım ki hepsi aynı miktarda işlemi yapsın. Highest DPC executionu da bu işlemleri ne kadar gecikmeyle yapıyorlar gibi düşünün. Yani bunu da aynı şekilde yüksek olan çekirdekten düşük olana aygıtları vermeniz lazım ki olabilecek en düşük gecikmede halletsin bilgisayar.
hocam 2 si birbirinin zıttı o yüzden kararsızım oranlar böyle en uygun çekirdekler hangisiHocam DPC countu çekirdeğin yaptığı işlem sayısı olarak düşünün yani yüksek olandan küçük olana vermeniz lazım ki hepsi aynı miktarda işlemi yapsın. Highest DPC executionu da bu işlemleri ne kadar gecikmeyle yapıyorlar gibi düşünün. Yani bunu da aynı şekilde yüksek olan çekirdekten düşük olana aygıtları vermeniz lazım ki olabilecek en düşük gecikmede halletsin bilgisayar.
İkisinin arasında dengeli olarak dağıtmaya çalışın hocam.
Hocam 2'si birbirinin zıttı o yüzden kararsızım oranlar böyle en uygun çekirdekler hangisi Eki Görüntüle 1875097
Hocam CPU2 çok boş şu an ve CPU 0 da tam tersi çok dolu. 2'den 0'a aktarmanız lazım.
Eki Görüntüle 1875324böyle daha uygun herhalde.
Yararlı bir rehber olmuş elinize sağlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.