Devamsızlıkla belge alamama olayı kalktı. 10 günü geçerse sınıfta kalırsın, 5 günü geçirebilirsin.Merhaba arkadaşlar, benim devamsızlım 5 günü geçmek üzere. Olurda bir gün gidemezsem falan belge alamayacağım. Bu devamsizliklari sildirmenin bir yolu var mı veya bu işten bir kurtuluş var mı?
Hayir silinmez anca ozurluden ozursuze falan gecirirsin ya da uzerinden az gun gecmis devamsizlik silinebiliyor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar, benim devamsızlım 5 günü geçmek üzere. Olurda bir gün gidemezsem falan belge alamayacağım. Bu devamsizliklari sildirmenin bir yolu var mı veya bu işten bir kurtuluş var mı?
Merhaba arkadaşlar, benim devamsızlım 5 günü geçmek üzere. Olurda bir gün gidemezsem falan belge alamayacağım. Bu devamsizliklari sildirmenin bir yolu var mı veya bu işten bir kurtuluş var mı?
Devamsızlıkla belge alamama olayı kalktı. 10 günü geçerse sınıfta kalırsın, 5 günü geçirebilirsin.
5 günü geçtiğinde belge alamama durumu artık yok. Bu kural kalktı, onun haricinde devamsızlık sildirilemiyor. Sadece özürsüz devamsızlıklar veli dilekçesi/görüşmesi ile özürlüye çevrilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.