Devamsızlık sildirme

weoji0

Decapat
Katılım
14 Haziran 2021
Mesajlar
354
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Bu sene 9. sınıfa başladım ilk 2 hafta 1 gün arayla okula gitmemezlik yaptım ve şu andan itibaren tam olarak 11 gün özürsüz 4 gün özürlü devamsızlığım var.

Ama öylesine gitmedim yani özel bir sebebi falan yok, açık konuşmak gerekirse okulda kalmak istemiyorum okulu sosyal bir yer olarak görüyorum ve bu sene devamsızlıktan kalırsam falan annem üzülür bende üzülürüm o yüzden bir araştırdım devamsızlık sildirme diye bir olay varmış.

Şimdi ben gitsem müdüre desem ki işte sildirmek istiyorum babam gelecek falan işte sebebi ne falan diyecek işte ben mesela ne diyebilirim çünkü bir sebebim yok, şey falan demeyi planlıyorum işte annem babam boşandı depresyondaydım gitmedim işte falan filan, yardımcı olursanız sevinirim ve ayrıca gitmediğim tarihleri yazıyorum: 13 Eylül, 15 Eylül, 17 Eylül, 21 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül, 27 Eylül, 28 Eylül, 01 Ekim, 13 Ekim, 19 Ekim, 07 Aralık. Not: Çok cringe bir konu oldugunu fark ettim ama hayati önem taşıyor yardımlarınızı bekliyorum.
 
e-Okul'a girilen devamsızlıklar silinmiyor diye biliyorum.
 
Ben 2017'de mezun oldum. O zamanlar velim geldiğinde siliyorlardı, biraz müdür yardımcısına bağlı. Anneni üzmek istememen güzel, liseye zamanla alışırsın emin ol. Biraz zaman ver kendine, arkadaş grubun otomatikman oluşur. Benim liseyi güzel geçirmemdeki en büyük sebep, arkadaş grubumdu. Yoksa dersler tamamen ezber işi sıkıcıydı yani.
 
Kalmazsın. Velinle git o özürsüzleri özürlüye çevirsinler, hiçbir şey olmaz.

Tamam teşekkürler o zaman hafta sonu velimle gidip müdür yardımcısına o devamsızlık kağıdını falan sorucaz imzalatıcaz bitecek büyük ihtimalle 8 9 güne indirirler yaparlarsa bana da ders olur bir daha gitmemezlik yapmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı