Devamsızlık Sınırını Aştım

Yuzuksuzfrodo

Decapat
Bazı şeylerden dolayı devamsızlık yaptım, devamsızlık 46. Sizce dilerlerdi faaliyet falan yazsa 38'ken falan müdür yardımcısı velin gelsin dedi, direkt postaladı. Belki de ne kadar devamsızlık olduğunu bilmiyor. Ne yapabilirim faaliyet falan yazmazsa heyet raporu alabilir miyim para ile falan?

Ben geçen dönem özel okulda olmama rağmen devamsızlığın hepsini çatır çutur yazmışlardı ama hepsini kafadan gelmedi diye değil bazılarını rapor almama rağmen raporlu olarak yazmışlardı özel okulda iseniz belki öyle birşey yapabilirler ama okuldan okula değişiyor tabi.

Bu Sosyal'de gördüğüm 2. devamsızlık konusu, Noluyor la?

Bizde öğrenci olduk ama bu devamsızlık ne? En fazla 10 gün yaptım, şuan üniversitedeyim ve hala devamsızlık yapmaktan korkuyorum, hocalar ile muhatap olmamak için devamsızlık yapmıyorum. Siz çatır çatır okula gitmiyorsunuz :) Umarım gitmediğin günlerde kendine yararlı işler yapmışsındır.

Geçmişe dönük izin yok, parayla heyet raporu için deneme bile, yada git hastaneye, heyetin kapısı %90 kilitlidir :) Sor bakalım parayla sana rapor verecek mi :D Heyet raporunu 1 kişinin insafına kalan, değersiz bir kağıt parçası zannediyor galiba gençler.

Anca velinin gelip özürsüz yaptığın devamsızlığı özürlü devamsızlığa kaydırma için dilekçe vermesi gerekir. Sen uyanıklık yapıp yazıp versen bile müdür yardımcısı kabul etmeyecektir. İlla velin gelecek.

Çok geçtik o yollardan be :( Yapacak bir şey yok. Yazık olmuş.

Bizde öğrenci olduk ama bu devamsızlık ne? En fazla 10 gün yaptım, şuan üniversitedeyim ve hala devamsızlık yapmaktan korkuyorum, hocalar ile muhatap olmamak için devamsızlık yapmıyorum. Siz çatır çatır okula gitmiyorsunuz :) Umarım gitmediğin günlerde kendine yararlı işler yapmışsındır.

Geçmişe dönük izin yok, parayla heyet raporu için deneme bile, yada git hastaneye, heyetin kapısı %90 kilitlidir :) Sor bakalım parayla sana rapor verecek mi :D Heyet raporunu 1 kişinin insafına kalan, değersiz bir kağıt parçası zannediyor galiba gençler.

Anca velinin gelip özürsüz yaptığın devamsızlığı özürlü devamsızlığa kaydırma için dilekçe vermesi gerekir. Sen uyanıklık yapıp yazıp versen bile müdür yardımcısı kabul etmeyecektir. İlla velin gelecek.

Peki ya faaliyet yazamaz mı

Normal şartlarda her öğrencinin 10 gün özürsüz, 20 gün ise özürlü devamsızlık hakkı var abi. Anlayacağın özürlü devamsızlığa kaydırmasıyla sorunun çözüleceğini sanmıyorum :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı