Devamsızlık Sorunu

offline

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
232
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, geçen güne kadar özürlü ve özürsüz devamsızlığın toplamını 45 gün biliyordum 30 güne çekmişler. Doğuştan gelen kronik astımım var ve alerjim var. 15 gün civarı hastalıktan (Astım ve alerjiden dolayı yataktan kalkamayacak kadar bağışıklık sistemimi etkiliyor 3-4 gün sadece yatıyorum.) Onun dışında yurt kapısı erken kilitleniyor ve bazı günler 1-2 dk geç geldigim için bile yok yazılıyorum. Özürlü 20 özürsüz 7 gün devamsızlığım var ben devamsızlığımı nasıl sildiririm. Eğer 3 günüde tamamlarsam sınıfta kalacağım hayat memat meselesi konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun çok önemli.
 
3 gün daha gelmezseniz sınıfta kalırsınız. 30 olduğu anda sistem sizi sınıfta kalmış kabul ediyor. Belki heyet raporu ile kurtarabilirsin ama düşük bir ihtimal. Anlayacağın heyet raporu alabilirsen(Her önüne gelenlere vermezler. Olağanüstü durumlarda verilir.)sıkıntı yok. Eğer alamazsan 3 gün daha gitmezsen sınıfta kalırsın. Acilen bir önlem alman gerekiyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı