Devamsızlıktan kalmamak için ne yapılmalı?

Belli başlı kronik hastalıklarla hak tanınıyor. Normal bir hastalığınız olsa bile veliniz gidip rica edince idarelerin %90'ı yardımcı oluyorlar. İmza ile özürsüz devamlılıkları özürlüye çeviriyorlar.

20 gün özürlü sınırı yok ne demek? Özürlü devamsızlığın 20'yi geçer ama toplam devamsızlığın 30'u geçmezse sınıfta kalmazsın demek. Okumuyor musun mesajı?

Hayir mudur yardimcisi daha once verdigin dilekceye ithafen hepsini ozurluye geciremedim. 20'yi doldurdugu icin demisti bir kısmı ozursuzde kalmisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee tamam işte 20 gün özürlü 10 gün özürsüz toplamda 30 gün hak var.

Anlamamışsınız. 20 günle sınırlı değil. Sadece özürlü 10 günle sınırlı. Yani şu demek oluyor, siz 5 gün özürsüz yaptığınızda 25 gün özürlü devamsızlık hakkınız oluyor. Ama 11 gün özürsüz yaptığınızda geçmiş olsun.

20 gün özürlü sınırı yok ne demek? Özürlü devamsızlığın 20'yi geçer ama toplam devamsızlığın 30'u geçmezse sınıfta kalmazsın demek. Okumuyor musun mesajı?
20 gün özürlü hakkı var rapor alamaz artık mecbur özürsüz hakkını kullanmak zorunda ama adamda onu kullanmak istemiyor özürsüz hakkımı kullanmadan nasıl yok yazılmam gibi bir şey sormuş.
Özürlü devamsızlık sınırı yok.
Dostum bilmediğin konu hakkında yorum yapma.

Belli başlı kronik hastalıklarla hak tanınıyor. Normal bir hastalığınız olsa bile veliniz gidip rica edince idarelerin %90'ı yardımcı oluyorlar. İmza ile özürsüz devamlılıkları özürlüye çeviriyorlar.

Olay oradan coktan gecti zaten diyorum ya 20 ozurlu 7 gun ozursuz diye.

Anlama sorunun mu var senin? 20 gün özürlü hakkı var rapor alamaz artık mecbur özürsüz hakkını kullanmak zorunda ama adamda onu kullanmak istemiyor özürsüz hakkımı kullanmadan nasıl yok yazılmam gibi bir şey sormuş.

Dostum bilmediğin konu hakkında yorum yapma.

Evet evet tam olarak bundan bahsediyorum.

Anlama sorunun mu var senin? 20 gün özürlü hakkı var rapor alamaz artık mecbur özürsüz hakkını kullanmak zorunda ama adamda onu kullanmak istemiyor özürsüz hakkımı kullanmadan nasıl yok yazılmam gibi bir şey sormuş.
20 gün özürlü hakkı yok. Toplam devamsızlık 30'u geçmediği ve özürsüz devamsızlık 10'u geçmediği sürece sınıfta kalmıyorsun. Mesela özürlü devamsızlığın 27, özürsüz 1 olursa kalmıyorsun ama özürlü 27 özürsüz 4 olursa kalıyorsun.

20 gün özürlü hakkı yok. Toplam devamsızlık 30'u geçmediği ve özürsüz devamsızlık 10'u geçmediği sürece sınıfta kalmıyorsun. Mesela özürlü devamsızlığın 27, özürsüz 1 olursa kalmıyorsun ama özürlü 27 özürsüz 4 olursa kalıyorsun.

Yeğenim ben de aynı şeyden bahsediyorum zaten ama sen kendini doğru ifade edemiyorsun diyorsun ki özürlü devamsızlık sınırı yok. Düzgün telaffüz etseydin kendini bende bir şey demezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı