Devlet hastanesindeki doktorların ilgilenmemesi

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3. kez gidişim galiba. Rahatsızlığım karnım ne yersem yiyim fark etmiyor şişiyor ve sindirim sorunum var. Afedersiniz yağlı ishal oluyorum sürekli. Beslenmeme dikkat ediyorum, dışarıdan da yemiyorum. Spor yapıyorum zaten. Bugün gittiğim iç hastalıkları doktoruna muayene eder ve gastroenterolojiye yönlendirir diye düşündüm. Kendisine bu sorunlarımı bastıra bastıra söyledim ve şiş olan karnımı gösterdim fotoğraf ile. Kendim 65 kiloyum. Yağlı değilim. Yetmeyince düz oluyor karnım. Neyse kendisi ise bana dalağın biraz şiş 3 ay sonra tekrar gel kontrol edelim dedi. :) Olaya bakar mısınız? Ben kendisine gastroenterolojiye yönlendirmeyecek misiniz diye sorunca yönlendireyim mı tamam deyip yönlendirdi ve iyi günler dedik birbirimize. 3. gittiğim doktor ve muhabbet hep bu tarz. Daha önce de gastroenterolojiye gittim o da ilaç verdi yolladı işe yaramadı. Bu sefer de başka gastroenterolojiye gideceğim diye gittim işte iç hastalıkları doktoruna. Siz ne düşünüyorsunuz? Başınıza geliyor mu böyle olaylar ve bunlara kimse bakmıyor mu nasıl çalışıyorlar diye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı