Devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı

  • Konuyu başlatan Lodge
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynak. Danıştay 10. Dairesi tarafından alınan kararla birlikte, devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı. Yorumlarınızı merak ediyorum.

1615639574542.png


Gerçekten şaka gibi, yazıklar olsun diyorum.
 
Hocam o arkadaşı tam anlamadım ama değişik inançlarınız var. Avrupalılar yıllar önce Papa'yı devirdi, ülkemiz burada bilgisiz tiplerden Müslümanlık öğreniyor. Aslını araştırmaya bile gerek duymuyor.
Ben dinime antika denmesinden rahatsız oldum. Ayrıca 10 kat mevzusu ise iman güçlü zayıf olarak nitelendirilir diye dedim.
 
İyi olmuş. Artık her yerde Atatürk resmini görmeyeceğim. Zaten yeterince heykeli var, bunlar yeter.
Atatürk bu ülkenin kurucusudur. Tabii ki de her yerde bir izi olucak. Gelecek nesiller unutmasın diye heykeller yapılacak. Kimin heykelini yapacaktık başka? Senin mi, yoksa "reisinin" mi?
 
Atatürk bu ülkenin kurucusudur. Tabii ki de her yerde bir izi olacak. Gelecek nesiller unutmasın diye heykeller yapılacak. Kimin heykelini yapacaktık başka? Senin mi, yoksa "reisinin" mi?

Arkadaş gelen tepkinin üzerine ya tüydü ya da 2 saat boyunca Google'de ne demesi gerektiğine bakıyor.
 
Umrumda olmayandır, her dönem Cumhuriyet ve Atatürk karşıtı yönetimler iktidara geldi, zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreç seçimle bitmeyecek.
 
80'lerde komünistler ve sağcılar ikiye ayrılmış, durum o kadar kötü olmuştu ki insanlar sen komünistsin diye birbilerini vurur hale gelmişti. Tabii ki darbeyi desteklemem fakat Kenan Evren'in bu hareket yapılacak son çare idi.

Aslında öyle görünüyor.
Halki karıştıranlar aradan sıyrıldı, olan gene millete oldu.
 
Ben dinime antika denmesinden rahatsız oldum. Ayrıca 10 kat mevzusu ise iman güçlü zayıf olarak nitelendirilir diye dedim.

Hocam dininize mi din algınıza mı antika demiş anlamadım ama din algısında haklı. Eski Avrupa'daki Papa döneminden farksız inançlarınız. 10 kat derken de işte güçlü olduğunu söylemek istemiştim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı