Hocam bende şu anda başka bir dersin sınavına çalışıyorum. Bu soru MEB kitabında olması gerekiyor(10.sınıf).kitabın video çözümünü izleyip yapmayı deneyin. Bir de Özcan aykın fizik var. O da bu sorulardan çözüyordu. Eğer zamanım olursa çözüp atacağım.
Şu an bende bu konulara çalışıyorum fizikle barış kanalı üzerinden gerçekten kaliteli anlatıyor hem soru hem de konu anlatımı yapıyor 10. sınıf bölümünden geldiğimiz yere kadar izleyeceğim sonrasında bir de soru çözümü yapınca bu iş tamam olur.
hocam bekle ben sana anlatayımEvet bende dün onu izledim harflendirme yapıyorda bu devrede harflendirme yaparken sıkıntı yaşadım.
Paralel bağlanma konularını ve dirence çalışmalısınız birden olacak bir şey değil bu.
Hocam bekle ben sana anlatayım.
Paralel bağlanma konularını ve dirence çalışmalısınız birden olacak bir şey değil bu.
Hocam bekle ben sana anlatayım.
K harfi dirençten nasıl geçiyor hocam?Biraz çalışmam gerek yapan olmazsa çalıştıktan sonra yazarım ben size kolay konu sadece dikkat istiyorgörseldeki gibi yapman gerek K ve L arasında bir kablo çizmen gerek ve sonrasında yukarıdan hesapladıklarımız K ve L arasına yazıp hesaplamamız gerek fakat hoca bu kadar kolay bir soru sormaz.
Bu sekilde
Biraz çalışmam gerek yapan olmazsa çalıştıktan sonra yazarım ben size kolay konu sadece dikkat istiyorgörseldeki gibi yapman gerek K ve L arasında bir kablo çizmen gerek ve sonrasında yukarıdan hesapladıklarımız K ve L arasına yazıp hesaplamamız gerek fakat hoca bu kadar kolay bir soru sormaz.
Bu sekilde.
K harfi dirençten nasıl geçiyor hocam?
Bu şekilde ekstra harf verebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.