A Arda_41 Decapat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Makronun oyunlarda ban sebebi olduğunu öğrenince mouse yazılımından devre dışı bıraktım, gene de devre dışı bıraktığım tuşlara yanlışlıkla basarsam oyunlardan yasaklanır mıyım? ( oyun içinde o tuşlara elim değerse. ) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
Makronun oyunlarda ban sebebi olduğunu öğrenince mouse yazılımından devre dışı bıraktım, gene de devre dışı bıraktığım tuşlara yanlışlıkla basarsam oyunlardan yasaklanır mıyım? ( oyun içinde o tuşlara elim değerse. )
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 2 Nisan 2021 #2 Eğer bir korkunuz varsa makroyu komple kaldırmanızı tavsiye ederim ya da oyun için ayrı bir mouse profili oluşturun. Artı 0 Eksi
Eğer bir korkunuz varsa makroyu komple kaldırmanızı tavsiye ederim ya da oyun için ayrı bir mouse profili oluşturun.
KS KS A Arda_41 Decapat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Krmdmrz dedi: Eğer bir korkunuz varsa makroyu komple kaldırmanızı tavsiye ederim ya da oyun için ayrı bir mouse profili oluşturun. Genişletmek için tıkla... Ben mouse yazılımından o tuşları disable hala getirdim, daha bir şey yapmama gerek var mı? Elim oyun oynarken o tuşlara değse yasaklanır mıyım? Artı 0 Eksi
Krmdmrz dedi: Eğer bir korkunuz varsa makroyu komple kaldırmanızı tavsiye ederim ya da oyun için ayrı bir mouse profili oluşturun. Genişletmek için tıkla... Ben mouse yazılımından o tuşları disable hala getirdim, daha bir şey yapmama gerek var mı? Elim oyun oynarken o tuşlara değse yasaklanır mıyım?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #4 Yani sonuç olarak makro devre dışı, tuşlara basmanız da herhangi bir makro açmıyorsa sorun yok. Artı 0 Eksi