Dewalt matkap nasıldır?

smyy3

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
291
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Amerikan markası ancak sanırım Türkiye'de üretiliyor. Ancak ürünle alakalı sıkıntı yaşarsanız servisi konusunda sıkıntı çekersiniz.
 
Dewalt güzel firmadır, servisi ile de sorun yaşamazsınız. Yalnız, o fiyata orijinal Dewalt bulamazsınız. Satıcının bilgilendirdik ama ya demek için yazdığı muhteşem notu görmediniz muhtemelen. "not Orjn dgldr" diyerek göz göre göre dolandırıcılık yapıyorlar. O ürünü almayın kesinlikle.

ü1.png

ü2.png


Göz göre göre utanmadan bu şekilde yazabilmişler. Dikkat edin, bu tür satıcılara fırsat vermeyin ve mağdur olmayın.
 
Bosch daha uygun fiyatlara var, orijinal Bosch bakabilirsiniz. 10 Yıldır PSR 14.4V modelini kullanıyorum, Bataryasının içindeki pilleri lityum pillerle değiştirdim taş gibi halen cayır cayır kullanıyorum bana mısın demiyor. Bu sebeple uzun ömürlü ve kaliteli olması için orijinal marka bir ürün kullanmanızı tavsiye ederim.

Bütçeniz kısıtlıysa en azından böyle bir ürün satın almanızı tavsiye ederim. : https://www.hepsiburada.com/bosch-universaldrill-18-1x-1-5ah-p-HBV00000N2LAX
 
Beklentisi belli zaten konu sahibinin. Vidalama aletinden hallice öneride bulunmayalım o yüzden en başta. :) Maalesef ki ne kadar ekmek o kadar köfte kuralı geçerli.
ürünün fiyatıda az buz değil ama sonuçta günde 7 saat aralıksız kullanmayacağım için bi sıkıntı olurmuki çakmalarda
Beklentisi belli zaten konu sahibinin. Vidalama aletinden hallice öneride bulunmayalım o yüzden en başta. :) Maalesef ki ne kadar ekmek o kadar köfte kuralı geçerli.
veya max 600 lira bütçeye alınabilcek en iyi matkap hangisidir belirttiğim özelliklerle
 
@smyy3
Sıkıntı yaşatır. Zaten çakmalarda markaya bakmayın pek. Sadece sizden fazla para almak için marka basıyorlar onlara. Bulunduğunuz şehirde sanayi sitesi vardır mutlaka. Oralardaki hırdavatçıları gezin, sahte marka basılmış ürüne 500-600 TL vermektense, satıcının önerebileceği ama markasız bir ürüne 300 TL verin daha iyi. Hatta muhtemelen bu üründen daha kaliteli çıkacaktır o markasız ürünler.
 

Geri
Yukarı