Dexim H238SG monitör alınır mı?

Alınır bende yeni aldım ozellikeri doğru ghosting sıfır bende ölü piksel de çıkmadı ama e-ticaret sitelerindeki yorumlarda bir kişide 1 tane çıkmış. Fiyatına göre mükemmel. Bende başta tereddüt ettim ama şimdi iyi ki almışım diyorum.

Alınır bende yeni aldım ozellikeri doğru ghosting sıfır bende ölü piksel de çıkmadı ama e-ticaret sitelerindeki yorumlarda bir kişide 1 tane çıkmış. Fiyatına göre mükemmel. Bende başta tereddüt ettim ama şimdi iyi ki almışım diyorum.

Dostum bende sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olur umarım ölü pxiel veya gosting gibi bir sorun olmaz ve bu arada görüntü kalitesinbden memnun musun?

Memnunum gayet güzel piksel çıkmazsa memnun kalırsın ghosting yok ben freessync açmak dışında bı ayar yapmadım göz zevkine göre belki parlaklığı artırsın

Memnunum gayet güzel piksel çıkmazsa memnun kalırsın ghosting yok ben freessync açmak dışında bı ayar yapmadım göz zevkine göre belki parlaklığı artırsın
Teşekkürederim dosutum.
Arkadaşlar 2 ay sonra konuyu diriltiyorum kusura bakmayın ama bende almayı düşünüyorum. Ürün nasıl? Memnun musunuz? Alt kısmın kırmızı olması dikkat çekiyor mu? Renk ve görüntü kalitesi nasıl? Kaç bit olduğuna dair bilgi bulamadım, düz 8 bit mi yoksa 6 bit + xxx şeklinde mi?

Arkadaşlar 2 ay sonra konuyu diriltiyorum kusura bakmayın ama bende almayı düşünüyorum. Ürün nasıl? Memnun musunuz? Alt kısmın kırmızı olması dikkat çekiyor mu? Renk ve görüntü kalitesi nasıl? Kaç bit olduğuna dair bilgi bulamadım, düz 8 bit mi yoksa 6 bit + XXX şeklinde mi?

Ben çok severek kullanıyorum 165 Hz modeli 180e yükseltim renkler on numara bendeki 8 bit benim laptop, mouse ped ve klavyede kırmızı detaylı olunca alttaki kırmızı bölüm gayet yakışıyor (ama tam kırmızı değil çok az pembeye kayık bir kırmızı) ben çok beğeniyorum tavsiyede ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı