DGS ile işletme okumak mantıklı mı?

Nusun

Hectopat
Daha fazla  
Şu an askerdeyim muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans mezunuyum DGS'ye girip işletme lisans tamamlamayı düşünüyorum bu yapmayı düşünüyorum. Manlıklı mı sizce? Daha askerde 8 ayım var burada boşdurdugum zamanı askerlik bitince sivil hayata dönünce işe yarayacak bir şey yapmak istiyorum mantıklı mı?

Şu an askerdeyim muhasebe ve vergi uygulamaları ön lisans mezunuyum DGS'ye girip işletme lisans tamamlamayı düşünüyorum bu yapmayı düşünüyorum. Manlıklı mı sizce? Daha askerde 8 ayım var burada boşdurdugum zamanı askerlik bitince sivil hayata dönünce işe yarayacak bir şey yapmak istiyorum mantıklı mı?
Mantıklı. DGS ile İİBF fakültelerine geçtiğinizde hemen hemen her yer dersleri sayıyor ve 3. sınıftan devam ediyorsunuz. Yine de düşündüğünüz bir iki okula sorun.

DGS 2026 Sınavı Temmuz ayında olacaktır. O süreye kadar Türkçe, matematik çalışıp tabi ki DGS girmeniz gayet güzel bir tercih. Sadece işletme düşünmeyin ön lisans bölümünüzün geçiş hakkı olan tüm bölümlere bakın elinizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra kariyeriniz için en mantıklı seçenek hangisiyle onu tercih edebilirsiniz. İntibak sistemi deniliyor ders sayımına. Okulların ders çizelgesinden kendi transkript belgeni kontrol ederek hangi derslerin sayılıp sayılmayacağını aşağı yukarı öğrenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı