DGS söylendiği kadar zor mu?

n4218294

Centipat
Daha fazla  
4 yıllık istediğim mühendislik bölümü gelmiyor fakat TYT konularım iyi, matematiğim de gayet iyi. Tek eksiğim Türkçe. 2 yıllık yazıp 4 yıllığa tamamlamak gerçekten söylendiği kadar zor mu? TYT'de hiç çalışmadan bu yıl 73 net yaptım, 2 yıl boyunca DGS'ye hazırlansam gerçekten kazanamaz mıyım? (Bazı sebeplerden dolayı mezuna kalamam, bir yer yazıp gitmem gerekiyor.)

Sınav çok zor değil ama çok kolayda değil kontenjanlar az olduğu için iyi bir sıralama yapmanız gerekiyor ayrıca mühendislik bölümleri yani sayısal alanda daha çok sınava giren insan var o yüzden iyi bir sıralama yapmanız gerekiyor DGS'de.

Sınav çok zor değil ama çok kolayda değil kontenjanlar az olduğu için iyi bir sıralama yapmanız gerekiyor ayrıca mühendislik bölümleri yani sayısal alanda daha çok sınava giren insan var o yüzden iyi bir sıralama yapmanız gerekiyor DGS'de.
Şimdiden paragraf vs çalışmaya başladım matematikte bu yıl 38/1 yaptım ama yine matematiğe de ağırlık vermeye devam edeceğim. Sizce 2 yıl çalışma ile matematik dgs de fullenebilir mi?(cevabınız için teşekkürler)

Şimdiden paragraf vs çalışmaya başladım matematikte bu yıl 38/1 yaptım ama yine matematiğe de ağırlık vermeye devam edeceğim. Sizce 2 yıl çalışma ile matematik dgs de fullenebilir mi?(cevabınız için teşekkürler)
2 yil boyunca yatmazsan, duzenli calisirsan Muhendislik okursun tabii ki de.

Hocam kaptan mısınız? Gemi hakkında birkaç soru sorabilir miyim?

Bende bu sene 2 yıllık bir bölüme yerleşip. Sonrasında DGS ile endüstri müh. Bölümüne geçmek istiyorum. 2024 yılının taban puanlarına baktım fakat İTÜ ODTÜ gibi iyi üniversitelerin 1 kontejan açılmasına rağmen dolmamış. %90 nı bu şekilde kontejan açılmasına rağmen dolmamış. Bir de diyelim ki yerleştik. O zaman 4 yıllık endüstri müh. okumuş diye mi geçiyor?

Hocam kaptan mısınız? Gemi hakkında birkaç soru sorabilir miyim?

Yok değilim meraklıyım ama.

Bende bu sene 2 yıllık bir bölüme yerleşip. Sonrasında DGS ile endüstri müh. Bölümüne geçmek istiyorum. 2024 yılının taban puanlarına baktım fakat İTÜ ODTÜ gibi iyi üniversitelerin 1 kontejan açılmasına rağmen dolmamış. %90 nı bu şekilde kontejan açılmasına rağmen dolmamış. Bir de diyelim ki yerleştik. O zaman 4 yıllık endüstri müh. Okumuş diye mi geçiyor?

Muhtemelen hata vardır çünkü oda popüler bir bölüm. DGS ile geçiş yaptığınızda endüstri mühendisliği okumuş oluyorsunuz hem ön lisans hem de lisans diplomanız oluyor ayrı ayrı DGS ile geçiş yaptığınızda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı