Sakitsu
Kilopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Benim fikrim olur da DGS'yi başaramazsanız yine de çalışabileceğiniz bir bölüme gitmeniz olacaktır. Ayrıca 2 yılınız olacak bu sürede hem bölümü hem de boş vakitte sayısalı yapabilirsiniz.merhaba, anadolu aöfte yaşlı bakımı düşünüyorum şu an, tıbbi görüntüleme teknikerine puanım yetmiyor maalesef açıktan yaşlı bakımı okumayı düşünüyorum. Tıbbi sekreterlik de düşünüyorum sınavsız ikinci üni ile arada kaldım ama dgs bölümlerinde yaşlı bakımının hemşirelik var, hala kararsızım bilemedim sizce mantıklı mı yaşlı bakımı? DGS ile hemşirelik çok zor şu an sayısalım çok kötü dilci oldugumdan yapabilir miyim emin değilim.
Ben de dilciyim yapamayacağımız şey değil. Zira DGS konuları TYT ile aynı seviyede bol bol soru çözüp boş vakitlerde konu çalışırsak yapabileceğimize inanıyorum. Sınavda en önemli etken düşük süre olduğu için bu sürede hızlı çözmeye de alışmamız lazım olacak.
Hemşireliğe dikey geçiş yapabilen diğer bölümlere de bakabilirsiniz. Puanınız kaç söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.