Diana vs Malzahar vs LeBlanc

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Arkadaşlar benim karakter denediğim bir smurf hesabım var.

Benim ana hesabımda mavi öz kıtlığı yaşandığı için böyle yapıyorum ve bu 3 Hero arasında kaldım.

Dişimden tırnağımdan arttıra arttıra 4803 mavi öz biriktirdim sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malzahar lanede karşısındakini dürten ve bana göre TF'lerde en çok iş yapan Hero'lardan bir tanesi kolay gang de yemiyor TF'ler için bire bir. Lb tendi başınıza takılıp ayrı ayrı dolaşayım kill alayım kafasında. Assasin oynamak istiyorsanız düşünebilirsiniz. Diana şu an metada ama izlediğim videolardaki kişiler önermiyor sebebini bilmiyorum(bkz lynzçerez) eğer dereceli esnek kasacaksanız malz tek çift kasacaksanız lb öneririm iyi forumlar.

Son düzenleme:
Düşük elodaysan Malzahar pek işine yaramaz. Çünkü çok fazla takım çalışması gerektiren bir şampiyon. Leblanc ise çok durumsal. Örneğin karşına bir Syndra gelirse ne yaparsan yap 3 itemden sonra ona karşı koyamaya başlayacaksın yavaş yavaş, ayrıca bu 3 şampiyona göre daha çok ustalık gerektiriyor. İçlerinde en iyisi Diana en azından şu anlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı