Dijital olarak neyin ticaretini yapabilirim?

The Towande

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, lise zamanlarım da Online ve dijital olarak gerek Instagram sayfalarında gerek orada burada reklam yaparak "Random Steam Key'ler" satarak biraz para kazanıyordum fakat artık piyasalar değiştiği için sanırım kar getirmeyecek yine başlarsam. Sorum biraz saçma zira eğer dijital ortamda bir takım işlerle para kazanıyorsanız çoğu kişi sırrını söylemek istemez doğal olarak fakat ben yine de şansımı denemek istiyorum. Şu an dijital olarak ticaret yapabileceğim kar miktarı önemsiz ne alınıp satılabilir?

Arkadaşlar, lise zamanlarım da Online ve dijital olarak gerek Instagram sayfalarında gerek orada burada reklam yaparak "random Steam Key'ler" satarak biraz para kazanıyordum fakat artık piyasalar değiştiği için sanırım kar getirmeyecek yine başlarsam. Sorum biraz saçma zira eğer dijital ortamda bir takım işlerle para kazanıyorsanız çoğu kişi sırrını söylemek istemez doğal olarak fakat ben yine de şansımı denemek istiyorum. Şu an dijital olarak ticaret yapabileceğim kar miktarı önemsiz ne alınıp satılabilir?

Eğer bir sürü Gmail hesabına sahip olabilirseniz; bazı sitelerde abone, beğeni, yorum satabilirsiniz. Biraz saçma ama ben böyle yaparak kazandım az da olsa.

E ticaret platformlarında (Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Amazon.com.tr gibi) mağaza açarak herhangi bir kategoride ürünler satabilirsiniz. Türkiye'de talep olan fakat stoğu bulunmayan ürünleri (bazı şampuanlar mesela, Head and Shoulders clinical strength Türkiyede resmi satışı olmadığı ve talep de çok olduğu için Hepsiburada gibi sitelerde şişesi 120TL'ye satılıyor. Veya aynı şey bazı bilgisayar parçaları ve aydınlatma ürünleri için de geçerli, Türkiye'de bulunmayan ama çok talep görecek şeyleri araştırıp bulabilirsiniz kendinizce.) ithal edip Türkiye'de online olarak satın alabilirsiniz. Online pazar yeri sitelerindeki puanlarınızı müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yüksek tutarsanız da daha çok müşteri çekersiniz.
E ticaret platformlarında (Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Amazon.com.tr gibi) mağaza açarak herhangi bir kategoride ürünler satabilirsiniz. Türkiye'de talep olan fakat stoğu bulunmayan ürünleri (bazı şampuanlar mesela, Head and Shoulders clinical strength Türkiyede resmi satışı olmadığı ve talep de çok olduğu için Hepsiburada gibi sitelerde şişesi 120TL'ye satılıyor. Veya aynı şey bazı bilgisayar parçaları ve aydınlatma ürünleri için de geçerli, Türkiye'de bulunmayan ama çok talep görecek şeyleri araştırıp bulabilirsiniz kendinizce.) ithal edip Türkiye'de online olarak satın alabilirsiniz. Online pazar yeri sitelerindeki puanlarınızı müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yüksek tutarsanız da daha çok müşteri çekersiniz.
Abone, beğeni vs. satmaya göre çok daha güvenilir ve legal bir yol.

Eğer ilginiz varsa BeatStars üzerinden beat satabilirsiniz. İlk başlarda çok getirmez ama piyasaya yerleşirseniz ayda 300-400 dolara kadar kazanabilirsiniz. Paypal ödemesi zorunlu hale getirildiğinden beri kullanmıyorum ama iyi para bırakıyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı