İyi de 16 yaş geç değil ki. Ben 19 yaşındayım halen bir şeyler yapamadım yapmak istiyorum yapamıyorum bir yerden başlayamıyorum bir türlü. 16 yaş gayet iyi bir yaş vaktin bol.
Tabii ki öyle, sen de gençsin bu yaşlar çokta yaşlıymış gibi davranmaya gerek yok. Ben de senin gibi başlangıç yapmak istiyorum bakalım umarım yapabilirim bir yerden.Öyle dostlar daha gençsiniz, benim aklım başıma 21 yaşında geldi şu an 22'yim, bir senedir köpek gibi çalışıyorum. Dil öğrendim, ilgilendiğim alanda ilerledim, felsefe konusunda başlangıç orta düzeydeyim, bir ton kitap daha okudum zaten çocukluktan beri hep olurum da. Şu an da matematik öğrenmeye çalışıyorum. Kafamı duvarlara vuruyordum 21 yaşına kadar mal gibi LoL'de Challenger'a kasmaktan başka bir şey yapmadım diye.
Ama ağlamakla bir şey olmuyor geç olsun güç olmasın, 40-50 yaşında hayata yeniden başlayan adamlar var hiçbir şey için geç değil, önemli olan tek şey sağlık başka şeyler için moralinizi bozmayın, hep iyi tarafından bakın. Mesela dediğim gibi ben kafamı duvarlara vuruyordum sonra dedim ki iyi tarafından bakayım bu geçirdiğim 21 senelik boşa ömür, bana ömür boyu sürecek çalışma azmi kazandırdı. (1 senedir sürüyor inşallah ömür boyu sürer öyle hissediyorum)
Umarım yaparsın hocam bende bir yerden başlamak istiyorum artık kariyer yapmak istiyorum.Tabii ki öyle, sen de gençsin bu yaşlar çokta yaşlıymış gibi davranmaya gerek yok. Ben de senin gibi başlangıç yapmak istiyorum bakalım umarım yapabilirim bir yerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.