Dijital oyun tasarımı okunur mu?

Yerinizde olsam bahçeşehir dışında bu bölğmü okumam çünkü diğer üniversiteler kodlama değil tasarım ağırlıklı veriyor dersleri yerinizde olsam eem endüstri veya makine mühendisliklerinden birine giderdim.

Hangisi size daha çok hitap ediyorsa onu seçin.
Ders programlarından mı anladınız kodlamaya ağırlık vermediklerini ?

Siz kaç sıralama yaptınız Nişantaşı Üniversitesi 112K ile alıyor orası iyi midir? Siz orada okuyan öğrencilere nasıl ulaştınız?

Ben 67k yaptım
Topkapı üniversitesi akademik olarak daha iyiydi nişantaşı akademik olarak daha kötü ama öğrenciye daha fazla imkan sunuyor.
Size dijital oyun tasarımı olarak önerebileceğim üniversiteler
Bahçeşehir.
İ. Bilgi bu ikisinden birine girebilseniz mükmmel olur.
İstinye ve aydın da güzeldir.
Son tercihe de beykent yazarsınız. Diğer üniversiteler resmen 4 yıl git gel başlarında ya prof yok ya da saçma sapan bir prof var aksdemik kadroları çok zayıf.

Ben 67k yaptım
Topkapı üniversitesi akademik olarak daha iyiydi nişantaşı akademik olarak daha kötü ama öğrenciye daha fazla imkan sunuyor.
Size dijital oyun tasarımı olarak önerebileceğim üniversiteler
Bahçeşehir.
İ. Bilgi bu ikisinden birine girebilseniz mükmmel olur.
İstinye ve aydın da güzeldir.
Son tercihe de beykent yazarsınız. Diğer üniversiteler resmen 4 yıl git gel başlarında ya prof yok ya da saçma sapan bir prof var aksdemik kadroları çok zayıf.
Siz bu sıralamaya neden bilgisayar mühendisliği yazmıyorsunuz ? Gayet iyi sıralmanız, Benim buralara mümkün değil girmem.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-18 135527.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-18 135527.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 90
Normalde yazılımcı olmak istiyordum ancak diş hekimliği için mezuna kalacağım.
İlk senenizde 67k yaptıysanız rahat rahat 30 40a çekerseniz çok daha fazla çalışırsanız kolay gelsin size şimdiden, ben yazılımda kendimi geliştirebileceğimi düşünüyordum siz akademik kadrosu hem zayıf hemde programda yazılım yok diyorsunuz kafam karıştı eem ve endüstri mühendisliği seçmeye daha yakın gibiyim ama dijital oyun tasarımıda ilgimi çekiyor şimdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı