Dik durmak için sporda hangi hareketler yapılmalı?

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Selam, spora gidiyorum ve kilo vermeye başladım. Belirli bir kiloya inince bulka gireceğim ama dik durmuyor gibi hissediyorum. O yüzden spor salonunda dik durmak için hangi hareketleri yapmam lazım. Sırt çalışsam dik durabilir miyim? Çünkü bütün günüm PC başında geçiyor ve dik duramamamın sebebi de bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
En etkili yöntem gün içinde dik duruş korsesi takmak diye düşünüyorum.

Selam, spora gidiyorum ve kilo vermeye başladım. Belirli bir kiloya inince bulka gireceğim ama dik durmuyor gibi hissediyorum. O yüzden spor salonunda dik durmak için hangi hareketleri yapmam lazım. Sırt çalışsam dik durabilir miyim? Çünkü bütün günüm PC başında geçiyor ve dik duramamamın sebebi de bu.
Ben çok eğik duruyordum. Youtube'da bulduğum bir egzersizi birkaç aydır yapıyorum. Şuan dik durabiliyorum.

Arka omuz kaslarını güçlendir.

Arka omuz çalışacaksın bu senin postürünü düzelticek şunu unutma arka omuz en ince kas guruplarındandır ağırlık olarak hafif bir ağırlık seçilip yüksek tekrar yapılmalıdır aksi takdirde arka omuz değil sırt çalışırsın hissiyat odaklı çalış burası çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı