Dil 380 puan ile mezuna kalınır mı?

XxxPhoenixxX

Picopat
Okul senemdeydim, çalıșabildigim kadar çalıștım. Matematik 30 net bekliyordum ama sağ olsunlar türkce ve sosyalden zaman kalmadı, aynı șekilde YDT zaman yettiremedim ve toplam puanım 380 civarı olacak. Sizce mezuna kalınır mı yoksa önerebileceginiz düzgün bir İngilizce ögretmenligi üniversitesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal olarak hazırlıkda görecegin egitim,çevren degişecek ayrıca mezun olduktan sonra herhangi bir dershanede çalışmaya çalıştıgında üniversiteye bakacaklarını düşünüyorum ama bunun için 1 yıl fazla çalışmaya degermi bu yüzden açtım konuyu zaten.
Dostum sen çevren değişsin diye okuyacaksan canının istediği bir şehirdeki puanının yettiği herhangi bir üniversiteye gitsene? Dershanede çalışma işini zaten unut günümüzde dershaneler sadece EA ve sayısaldan sınıf açıyorlar, sözele bile öğrenci bulamadıkları için sınıf açmazlarken kimse çocuğunu ingilizce çalıştırsınlar diye 200.000 liraya dershaneye vermez.

Bence dil gibi gereksiz bir bölüm için mezuna kalıp bir yılını boşa geçirmek mantıklı değil. Ama bu benim görüşüm tabii ki, önemli olan senin kararın.

Dostum sen çevren değişsin diye okuyacaksan canının istediği bir şehirdeki puanının yettiği herhangi bir üniversiteye gitsene? Dershanede çalışma işini zaten unut günümüzde dershaneler sadece EA ve sayısaldan sınıf açıyorlar, sözele bile öğrenci bulamadıkları için sınıf açmazlarken kimse çocuğunu ingilizce çalıştırsınlar diye 200.000 liraya dershaneye vermez.

Bence dil gibi gereksiz bir bölüm için mezuna kalıp bir yılını boşa geçirmek mantıklı değil. Ama bu benim görüşüm tabii ki, önemli olan senin kararın.
Dershaneler gayet aktif İstanbulda yaşıyorum en kötü 12. sınıfda sınıfın yarısından fazlası dershanede oluyor,hazırlık zorunlu oldugu için 5 yıl üniversite okuyacagım böyle bir durumda 6 yıl ailenin yanında okuyup iyi bir üniversiteye gitmekmi yoksa 5 yıl okuyup anadoluda siirt gibi yerlerde 5 yıl yurtta kalmakmı gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Dershaneler gayet aktif İstanbul'da yaşıyorum en kötü 12. sınıfda sınıfın yarısından fazlası dershanede oluyor, hazırlık zorunlu oldugu için 5 yıl üniversite okuyacagım böyle bir durumda 6 yıl ailenin yanında okuyup iyi bir üniversiteye gitmekmi yoksa 5 yıl okuyup Anadolu'da Siirt gibi yerlerde 5 yıl yurtta kalmakmı gibi bir durum ortaya çıkıyor.

İngiliz dili ve edebiyatı ya da tercümanlık da yazabilirsin, formasyon ile özel okullarda işe alıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı