Dil mi yoksa sayısal mı?

YusufEnesTSC

Hectopat
Daha fazla  
Matematiğim orta diyebiliriz fakat hiç çalışma isteği yok içimde. Gece yatağına yattığında ulan yarın çalışacağım diyen ama asla çalışmayanlardanım. Acaba sayısal seçip başarabilir miyim? Bilgisayara ilgim var bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çok zor geliyor başarmak. Dil desem çok severim 10 ve 9.sınıf ortalamam 100 ama dilden de nereye giderim bilmiyorum. Hem sevdiğim işi yapıp hem iyi para kazanmak istiyorum. Dil mantıklı geliyor ama dilden nerelere gidebilirim ona karar veremedim. Annemle babam dil seçmemi istiyorlar fakat ablam sayısal seç dilden de kursa yazılırsın sene sonu 2 sınava da girersin diyor. Böyle bir şey yapılabiliyorsa yapsam mı yoksa bütün odağımı İngilizceye verip iyi bir yer kazanmanın peşinde mi koşsam. Dilde maksimum hangi mesleğe gidebilirim? Türkiye'de orta seviye bir üniversiteden dilci olarak çıksam iş bulur muyum? Yurt dışına gidip orada çalışabilir miyim? Param olsa da yurt dışına gitmek zor mu? Yoksa sayısal seçip gece gündüz en sevmediğim ders matematiğe çalışıp en sevdiğim ve istediğim mesleklerden bilgisayar mühendisi ya da dijital oyun bölümüne mi gitsem ki? Bunu da başarabileceğim pek kesin değil. Dide hangi işler daha güzel ve maaş fiyatları ne kadar? Dilde iyi bir işim olması için hangi üniversiteye gitmeliyim? Kafam sorularla dolu kafayı yiyeceğim. Hızlı yanıtlayabilirseniz sevinirim çünkü mal hocalar kağıdı hiç haberimiz olmadan verdi ve yarın getirin dediler.

Tercümanlık mezunu birisi olarak söylüyorum. İngilizce öğren ama dil okuma. (Ege mezunuyum.)
Hocam İstanbul'da özel bir üniversitede tam burslu olarak İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim benim de amacım çevirmen olmak çünkü.

Matematiğim orta diyebiliriz fakat hiç çalışma isteği yok içimde. Gece yatağına yattığında ulan yarın çalışacağım diyen ama asla çalışmayanlardanım. Acaba sayısal seçip başarabilir miyim? Bilgisayara ilgim var bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çok zor geliyor başarmak. Dil desem çok severim 10 ve 9.sınıf ortalamam 100 ama dilden de nereye giderim bilmiyorum. Hem sevdiğim işi yapıp hem iyi para kazanmak istiyorum. Dil mantıklı geliyor ama dilden nerelere gidebilirim ona karar veremedim. Annemle babam dil seçmemi istiyorlar fakat ablam sayısal seç dilden de kursa yazılırsın sene sonu 2 sınava da girersin diyor. Böyle bir şey yapılabiliyorsa yapsam mı yoksa bütün odağımı ingilizceye verip iyi bir yer kazanmanın peşinde mi koşsam. Dilde maksimum hangi mesleğe gidebilirim? Türkiye'de orta seviye bir üniversiteden dilci olarak çıksam iş bulur muyum? Yurt dışına gidip orada çalışabilir miyim? Param olsa da yurt dışına gitmek zor mu? Yoksa sayısal seçip gece gündüz en sevmediğim ders matematiğe çalışıp en sevdiğim ve istediğim mesleklerden bilgisayar mühendisi ya da dijital oyun bölümüne mi gitsem ki? Bunu da başarabileceğim pek kesin değil. Dide hangi işler daha güzel ve maaş fiyatları ne kadar? Dilde iyi bir işim olması için hangi üniversiteye gitmeliyim? Kafam sorularla dolu kafayı yiyeceğim. Hızlı yanıtlayabilirseniz sevinirim çünkü mal hocalar kağıdı hiç haberimiz olmadan verdi ve yarın getirin dediler.

Çok çalışmayacaksan üniversite sınavına sayısal seçme dil seç TR'de kalacaksan tercümanlık yaparsın yazlarıds Antalya vs takılırsın hem gezme hem para kazanma.

Matematiğim orta diyebiliriz fakat hiç çalışma isteği yok içimde. Gece yatağına yattığında ulan yarın çalışacağım diyen ama asla çalışmayanlardanım. Acaba sayısal seçip başarabilir miyim? Bilgisayara ilgim var bilgisayar mühendisliği istiyorum ama çok zor geliyor başarmak. Dil desem çok severim 10 ve 9.sınıf ortalamam 100 ama dilden de nereye giderim bilmiyorum. Hem sevdiğim işi yapıp hem iyi para kazanmak istiyorum. Dil mantıklı geliyor ama dilden nerelere gidebilirim ona karar veremedim. Annemle babam dil seçmemi istiyorlar fakat ablam sayısal seç dilden de kursa yazılırsın sene sonu 2 sınava da girersin diyor. Böyle bir şey yapılabiliyorsa yapsam mı yoksa bütün odağımı İngilizceye verip iyi bir yer kazanmanın peşinde mi koşsam. Dilde maksimum hangi mesleğe gidebilirim? Türkiye'de orta seviye bir üniversiteden dilci olarak çıksam iş bulur muyum? Yurt dışına gidip orada çalışabilir miyim? Param olsa da yurt dışına gitmek zor mu? Yoksa sayısal seçip gece gündüz en sevmediğim ders matematiğe çalışıp en sevdiğim ve istediğim mesleklerden bilgisayar mühendisi ya da dijital oyun bölümüne mi gitsem ki? Bunu da başarabileceğim pek kesin değil. Dide hangi işler daha güzel ve maaş fiyatları ne kadar? Dilde iyi bir işim olması için hangi üniversiteye gitmeliyim? Kafam sorularla dolu kafayı yiyeceğim. Hızlı yanıtlayabilirseniz sevinirim çünkü mal hocalar kağıdı hiç haberimiz olmadan verdi ve yarın getirin dediler.
Dil okumalısın.

Çok çalışmayacaksan üniversite sınavına sayısal seçme dil seç TR'de kalacaksan tercümanlık yaparsın yazlarıds Antalya vs takılırsın hem gezme hem para kazanma.

Dilde orta bir üniversitede okusam orta bir iş bulabilir miyim? Parada gözüm yok, evlenmeyede niyetim yok. Kendi başıma geçineceğim. Orta seviye bir üniversiteden çıksam geçinebilir miyim?

Dil ile sayısal çok uzak alanlar, eğer dil istiyorsanız dilden devam etmelisiniz ve bana kalırsa ablanız dediğinide değerlendirebilirsiniz ancak ben okulda dili seçip dershaneye gitmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı