Dil okumak hata mı?

Ama muhtemelen işsiz kalırsın türkiye şartlarında fakat vize falan alıp akademik seviye bir dil ile yurtdışı imkanları yakalanabilir.

Amacım yurt dışında yaşamak, yurt dışına çıkabilir miyim?

Amacım yurt dışında yaşamak, yurt dışına çıkabilir miyim?
A seviye ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Çin gibi aşırı gelişmiş ülkelere gitmek çok zor olabilir ancak gelişmekte olan avrupa ülkeleri iş gücü ve çalışanlara daha aç olduğu için gitmesi ve kalıcı vize alması kolay olabiliyor.
Yerinizde olsam dilden okuyup yurtdışına çıkmak yerine mühendislik tarzı bir bölüm ister bir yandan da ingilizcemi geliştirir ve yurtdışında ki üniversitelere yönelirdim.

A seviye ABD, Almanya, İngiltere, Fransa, Çin gibi aşırı gelişmiş ülkelere gitmek çok zor olabilir ancak gelişmekte olan Avrupa ülkeleri iş gücü ve çalışanlara daha aç olduğu için gitmesi ve kalıcı vize alması kolay olabiliyor.
Yerinizde olsam dilden okuyup yurt dışına çıkmak yerine mühendislik tarzı bir bölüm ister bir yandan da İngilizcemi geliştirir ve yurt dışında ki üniversitelere yönelirdim.

Hocam, İsviçre, İsveç, Hollanda, Belçika gibi yerler hoşuma gidiyor, oraları düşünüyorum.
Okuduğum yerde tek sınıf biziz, sayısal sınıfta çıkmıyor maalesef.
Ya dil ya eşit ağırlık seçmem gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı