Yazılım öğrenmek istiyorum, şimdilik ana hedefim yazılımcı olmak değil ama bilgisayara ve kodlamaya çok hevesliyim. 6-7 yaşlarından beri bilgisayarın içindeyim. Dilciyim matematiğim kötü, nereden başlayabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?
Yazılım öğrenmek istiyorum, şimdilik ana hedefim yazılımcı olmak değil ama bilgisayara ve kodlamaya çok hevesliyim. 6-7 yaşlarından beri bilgisayarın içindeyim. Dilciyim matematiğim kötü, nereden başlayabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?
Başlangıç için C# pek önermiyorlar galiba. Bende Python ile başladım inşallah iyi yerlere geliriz başarılar.Python'ya da oyun yapmak istiyorsan C#
Başlangıç için C# pek önermiyorlar galiba. Bende Python ile başladım inşallah iyi yerlere geliriz başarılar.
Kesinlikle bu videodan başla
Kesinlikle bu videodan başla
Python ile başla ingilizcen iyidir büyük ihtimal doküman okusan azacık GitHub'da projelere baksan dili anlarsın.Yazılım öğrenmek istiyorum, şimdilik ana hedefim yazılımcı olmak değil ama bilgisayara ve kodlamaya çok hevesliyim. 6-7 yaşlarından beri bilgisayarın içindeyim. Dilciyim matematiğim kötü, nereden başlayabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.