Dilden sayısala geçmek mantıklı mı?

Tersgenclik

Hectopat
Daha fazla  
Ben 11. sınıf dil öğrencisiyim dili kolay diye seçtim kolay olmasına rağmen ileride pek bir geleceği yok gibi gözüküyor. Sayısalım iyi değil 9. ve 10. sınıf sayısalımda kötü ama sormak istediğim, sizce şimdiden en baştan çalışmaya başlarsam sayısalı yapabilir miyim? Üniversiteyi sayısal bir bölümde okumak istiyorum.

Biraz değil bayağı zorlanırsın. İntegral, türev, trigonometri, organik kimya, manyetizma... İmkansız değil ama çok ama çok çalışman lazım.

Bahsettiğiniz konuların bir kısmı 12.sınıf konusu. Düzenli bir program ile bu dönemde ve yaz tatilinde 11.sınıf ve TYT konuları bitebilir.

Dilde iş yok diyen arkadaşlara bakma. Yapay zeka hiçbir zaman çevirinin yerini alamaz, robotik çevirir. Çevirmenlik sadece metin çevirmekten ibaret değil. Yüz yüze olduğu için sıkıntı yaşamazsın. Her türlü iş bulursun ve güzel para kazanırsın.

Dilde iş yok diyen arkadaşlara bakma. Yapay zeka hiçbir zaman çevirinin yerini alamaz, robotik çevirir. Çevirmenlik sadece metin çevirmekten ibaret değil. Yüz yüze olduğu için sıkıntı yaşamazsın. Her türlü iş bulursun ve güzel para kazanırsın.

Güzel paradan kastınız ne kadar hocam? Yapay zekadan bahsetmedim ben zaten, piyasada çok mezun var. Alakalı alakasız herkes dilci oluyor zaten.

Fizik, kimya ve biyolojiyi bir kenara bırakalım en belirleyici ders matematik sizce günde 2 saat çalışmaya başlasam yapabilir miyim zor olduğunun farkındayım ama denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı