Din dersi sayısı 3 katına çıktı!

Türk ateistlerinin geneli de pek bir aptal oluyor efendim. Ülkenin suyundan mıdır havasından mıdır radikali de dinsizi de boş teneke. Arada çıkıyor 3-5 tanesi de iki lafın belini mantık çerçevesinde kırabiliyorsun.
Ateizm gelip geçici bir şey. Ateist veya sekülerler yok olmaya mahkum, çoğunlukla ya hiç çocuk doğurmayacaklar ya en fazla bir çocukları olacak. Müslüman aileler ise çok çocuk yapacak ve çoğalacak. Her zaman olduğu gibi İslamiyet kazanacak.
 
Müslüman aileler ise çok çocuk yapacak ve çoğalacak. Her zaman olduğu gibi İslamiyet kazanacak.
Hah işte ben o müslüman ailenin çok yaptığı çocuklardan biriyim 😎
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE ne düşünüyorsunuz?

Bilmiyorum. Denecek şey çok da değmez. Kendimi Technopat'tan banlatmadan ve hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum o yüzden bir şey dememeyi tercih ediyorum.
 
Öncelikle fotoğrafı öğrenci grubuna attıklarını gördüm. Dedim herhalde Photoshop yapmışlar. Bugünde komik video falan çektiler eğlencesine falan. Fakat fotoğrafı sınıf grubunda, sınıf hocasının attığını görünce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamadıysanız 2 saat olan din dersi, farklı isimlerle 6 saat oldu. Anadolu lisesinde 12 dildeyim. Kötü kalite icin kusura bakmayin. Sinif grubuna hoca bu çözünürlükte attı. He bir de İngilizceden kısıp 2 saat girişimcilik getirmisler. Sanki meslek lisesi. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE ne düşünüyorsunuz? Bu sefer şaka değil gerçekten arttırdılar.

Eki Görüntüle 1968604

@er2grul boyle bir şey varmıymış bak bakalim. Okullar açılmadan öncede haberlerde (yandaş olmayan kanallarda) gormedin mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı