Türk Telekom yeterli bütçe olmadığından fiber getirmiyor

ED Crasher

Decipat
Katılım
2 Nisan 2023
Mesajlar
1.300
Çözümler
5
Yer
Batman
Şu an apartmanda ADSL altyapı kullanıyoruz, 2024 Ocak ayında imza toplayıp TT müdürlüğüne altyapı gelmesi için dilekçe vermiştik, bu ay bize yeterli bütçe olmadığından altyapıyı getiremeyeceklerini söylediler. Dedikleri doğru mu yoksa apartman eski olduğundan geçiştirmek için mi söylüyorlar?
 
Anladım hocam teşekkür ederim, bu forumda internet ile ilgili her konuda yardımcı oluyorsunuz hakkınız ödenmez.

@Dejuf Hocam bu arada ttye şikayette bulunulduğunda bir şikayet takip kodu geliyor onu nereye girmemiz gerekiyor?


Şöyle bir site buldum ama nedense sahteymiş gibi geldi çünkü rakamları salladığımda bile teknik bir hata oluştu diyor.
Rica ederim hocam ne demek. Karınca kararınca yardımcı olmaya çalışıyorum işte.
O takip kodunu online olarak nereden takip edebileceğinizi ben de bilmiyorum maalesef hocam. Şimdi ben hep derim ya dilekçe verdikten sonra takip numarası alın diye. O takip numarasını müdürlükteki planlama birimine sorarak dilekçenizin durumunu kontrol edebilesiniz diye alın diyorum. Ama şikayet üzerine gelen takip numarasını nereden ne şekilde kontrol edebileceğinizi bilmiyorum.
O attığınız site sahte değil hocam. BTK'nın Site Bilgileri Sorgulama sayfasından kontrol ettiğimde Türk Telekom'a ait bir site olduğu sonucuyla karşılaştım. Yani TT'ye ait kurumsal tarafla ilgilenen bir site. Ama ne işe yaradığı hakkında bir fikrim yok. Tahminimce iş yerleri, devlet daireleri gibi kurumsal meselelerin yürütüldüğü bir alan olsa gerek.

Ekran Resmi 2024-05-23 13.12.48.png
 

Geri
Yukarı