Din dersinin zorunlu derslerden kaldırılıp, seçmeli olması şart. Sözde dinde zorlama yok, yersen.Gayrimüslimsen hocaya durumu belirtirsen anlayışla karşılayacağını düşünüyorum ve sözlü notunu da istediği gibi maalesef verebilir.
Din dersinin zorunlu derslerden kaldırılıp, seçmeli olması şart. Sözde dinde zorlama yok, yersen.Gayrimüslimsen hocaya durumu belirtirsen anlayışla karşılayacağını düşünüyorum ve sözlü notunu da istediği gibi maalesef verebilir.
İmam Hatip lisesinde okuyorum ve durumunuzu iyi anlıyorum. Sınava değil ama sözlüye istediği notu girebilir. Buna sıfır da dahil. Hatta geçen sene fizik hocası sözlüme "G" girmişti.Değilim fakat hocamız her şeyi zorunlu yaptığından dolayı sormak istedim.
Din derslerinin isteğe bağlı seçmeli olması gerekiyor. Sözde dinde zorlama yok, yersen.![]()
Benim de ezberim rezalettir. Kuran dersini ucu ucuna geçiyorum.Din derslerinin zorunlu derslerden kaldırılıp, seçmeli olması şart. Sözde dinde zorlama yok, yersen.![]()
Bir de bize zorla küfür etmeyeceğimize yemin ettirmişti edersek 3 gün oruç tutacakmışız.
Bir de bize zorla küfür etmeyeceğimize yemin ettirmişti edersek 3 gün oruç tutacakmışız.
Öğretmeniniz kendi kanunlarını koymuşBir de bize zorla küfür etmeyeceğimize yemin ettirmişti edersek 3 gün oruç tutacakmışız.
Benim de ezberim rezalettir. Kuran dersini ucu ucuna geçiyorum.
Ne?
Din dersinde hoca zorunlu dua/sure okutturuyor, okumazsanız notunuzu 0 girerim diyor. Gerçekten zorunlu mu?
Erkekler ve kızlar arasında da ayrım yapıyor hatta biz 3 kişi geziyoruz bizim arkamızdan işe yaramaz dengesiz tipler demiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.