Dinamik Ada özelliğine sahip olmayan bir iPhone almak pişman eder mi?

pasha09

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Önceki konunun mesajına yazmıştım sanırsam görmediniz :)) Her neyse özelliği deneme şansım oldu ama aman aman bir şey bulmadım, sizce gerekli bir özellik midir?

Önceki konunun mesajına yazmıştım sanırsam görmediniz :)) Her neyse özelliği deneme şansım oldu ama aman aman bir şey bulmadım, sizce gerekli bir özellik midir?
Olmasa da olur bir özellik. Sorun olmaz.

Selamünaleyküm. Yok hocam niye pişman etsin? Ha bazı durumlarda işe yarıyor fakat olmasa da olur.

Aleykümselam hocam bilemedim ya fütüristik duruyor belki gerekli bir şey olabilir diye fikrinizi almak istedim. Yorumunuz için teşekkür ederim 🙂

Bir iPhone alırken takılabilecek en son noktalar bunlar. 13 Pro misal çentikli ama düz 15'ten birçok yönden iyi. Bütçen kaç? Alırken de her zaman Pro serisi cihaz bakmalısın. Düz model alınmaz. Hatırlarsan 6S'ten 7'ye geçerken kulaklık girişi kalkmıştı ve artık o alt kısımda resmen oyuk gibi duran kulaklık girişi direkt demode bırakıyordu benzeri olay burada bu da ona benzer olay benim gözümde.

Bir iPhone alırken takılabilecek en son noktalar bunlar. 13 Pro misal çentikli ama düz 15'ten birçok yönden iyi. Bütçen kaç? Alırken de her zaman Pro serisi cihaz bakmalısın. Düz model alınmaz. Hatırlarsan 6S'ten 7'ye geçerken kulaklık girişi kalkmıştı ve artık o alt kısımda resmen oyuk gibi duran kulaklık girişi direkt demode bırakıyordu benzeri olay burada bu da ona benzer olay benim gözümde.

50 bin lira bütçem var hocam çoğu kişide sizin gibi söylüyor düz model alınmaz diyor ama ben özelliklerine baktığımda hiç aman aman bir özellik göremedim 120 Hz olmasa da olur bana göre diğer özelliklerde öyle geldi.

50 bin lira bütçem var hocam çoğu kişide sizin gibi söylüyor düz model alınmaz diyor ama ben özelliklerine baktığımda hiç aman aman bir özellik göremedim 120 Hz olmasa da olur bana göre diğer özelliklerde öyle geldi.
Dostum zaten özelliklerine kötü demiyoruz. 50 bin lira gibi yüksek mevla verdikten sonra çok çok çok kötü kalıyor düz modeller. En önemli farklar ekran ve kamerada. 50K bütçeye 2. El 14 Pro veya yurt dışı sıfır 15 Pro Max veya 15 Pro alırsın. 2. dediğimi yaparsan çok kârlı çıkarsın. Kullanım şeklini anlatabilirim.

Dostum zaten özelliklerine kötü demiyoruz. 50 bin lira gibi yüksek meblağ verdikten sonra çok çok çok kötü kalıyor düz modeller. En önemli farklar ekran ve kamerada. 50k bütçeye 2. el 14 Pro veya yurt dışı sıfır 15 Pro Max veya 15 Pro alırsın. 2. dediğimi yaparsan çok kârlı çıkarsın. Kullanım şeklini anlatabilirim.

Doğrudur hocam, sanırım çift cihaz muhabbeti tarzı bir şey ama pek bilmiyorum sosyalde gördüm.

Doğrudur hocam, sanırım çift cihaz muhabbeti tarzı bir şey ama pek bilmiyorum sosyalde gördüm.
Şimdi şöyle ki bu ay içinde alırsan ağustos 2025'e kadar kapanmadan kullanabilirsin. Sonra da kapandığında bir tane eski bir 6S, SE1 gibi cihaz alıp SIM kartı ona takıp son 4 ayı iCloud arama yönlendirme ile kullanacaksın alırsan yani 2 telefon taşırsın ama gene yurt dışı telefonu kullanırsınız son 4 ay da. Zaten her 1 Ocak'ta 8 ay hakkın geri geliyor. iCloud arama yönlendirme Apple'ın kendi özelliğidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı