Dini inancınız ve var oluş tanımız nedir?

İnancınız nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    374
  • Anket kapandı .
Biliyor musun, ben de o %52 görünce çok fena olmuştum ama bana çok şey öğretti.

Sorduğunuz her soruyu yanıtladım ama iki üç ayet ve youtube videosundan başka cevaplar veremediniz. Yanlış anlamayın vermenizi de beklemiyorum. Çok çok sağlam birileri olmalı yani video ve kopyala-yapıştır dışında mantıkla cevap verebilecek, yani o videosunu attığınız genç gibi biri olmalı ki, saf bilgi ve mantıkla konuşabilelim.

Hem bence yanlış düşünüyorsun peygamberimizin zorlukları hakkında. Bu devir de bile din adına bir taraflarını bademleten okumuş insanlar olduğuna göre, bence o cahillik de çok sıkıntı yaşamamıştır. Düşün, mağaradan gelip, ben bir melek gördüm, tanrı benle konuştu demiş ve insanlar inanmış. Bugun ben desem inanır mısın? Yani.. Dolayısıyla asıl bu gün gelse olaylar çok farklı olurdu.

Düşün, mağaradan gelip, ben bir melek gördüm, tanrı benle konuştu demiş ve insanlar inanmış. Bugun ben desem inanır mısın? Yani.. Dolayısıyla asıl bu gün gelse olaylar çok farklı olurdu.
Çok açık ve net bir ifade, özet değeri taşımış.

Almak istediğiniz cevap bende değil zaten . Allah yolunuzu açık etsin

Sen inanmak istiyorsan
Çünkü sen armut piş ağzıma düş istiyorsun. Ben sana birkaç video değil koskocaman kanallar önerdim ve bunların bir sürü oynatma listeleri var . Biraz emek vermen gerekmiyor mu sence de ? Soru soruyorsun cevaplar tatmin etmiyor. O zaman tatmin edeni mi bulacaksın,yoksa soruların öylece cevapsız mi kalacak ? Zakir naik dinle madem .

Son düzenleme:
Almak istediğiniz cevap bende değil zaten . Allah yolunuzu açık etsin
Ve dostum kazandın! Ben ve arkadaşlarım seni sınamak için buradaydık ve sen geçtin. Tüm sosyal ekibinin de katkıları büyük oldu. Neden halen konu açık sanıyorsun?

Tebrik ediyorum, tabiki hepimiz Elhamdurullah müslümanız. Sonuçlar mükemmel değil ama bir müslüman türk ortalamasının üstünde oldu.

Biraz üstüne gittik, duygusal anlar yaşattık ama dayandın.

Cevaplar zayıf kaldı biraz ama güzel manevralar yaptın.

Cennette inşallah...

Elhamdülillah o ama sen bilirsin . İnansam mı bilemedim ama ben farz olan görevimi yapmaya çalışıyorum . Bilmediğimde de bilen insanların bilgisini kullanmaya çalıştım.
Hz Ali'nin güzel bir sözü var . " Bildiğimin âlimiyim , bilmediğimin talibiyim." Ben de o düzen bir şeyler yapmaya çalıştım. Konu neden hala açık ben de bilmiyorum. Birkaç defa zaten ban yedim din konusunda. Hala şaka olduğunu düşünmüyorum.

Hocam evrende düzen olduğunu savunmanız gerçekten de Arapça öğrenmiş ve anlayabilecek kapasitede donanımlı bir insan için merak uyandırıcı.
-Öncelikle "evren bence düzenli çünkü dünyada mesela %1 fazla oksijen olsaydı yaşanılamazdı." lafınızı okurken kahkaha attığımı söylemek istiyorum, bu konuda denecek başka bir şey yok.
-Şu anki vücudunun güzelce işlemesi milyonlarca yıldır olan evrim süreci sayesinde mümkün. Sen atalarının en mükemmel ve en iyi hayatta kalabilmiş versiyonusun ve bu yüzden vucüdunda herhangi bir sıkıntı yok.
-Ufak bir Google aramasıyla dünyamızın "yaratıcı" tarafından değil de bir süpernova patlamasının enkazının güneşi oluşturmasından sonra kalan parçacıkların birbirine kütle çekim kuvvetiyle çekilmesi sonucunda oluştuğunu bulabilirsin.
-Son örneğin ise Sözler Köşkü adlı YouTube kanalının safsatalarından ibaret. Gençliğimizin beyninin böyle yıkanıp düşünmemesi ve araştırmaması gerçekten de üzücü.

Süpernova patlamasını kim yapmış peki ? Ya da süpernovayı kim yapmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…