Dini inancınız ve var oluş tanımız nedir?

İnancınız nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    374
  • Anket kapandı .
Tee 600'lü yıllarda insanların inandığı arap mitolojisine inanmak işime gelmiyor açıkçası, onu yasakla bunu yasakla di mi?

Kurban ibadetinin nasıl olduğunu da ben söyleyeyim mi?
Hz. Muhammedin mesleği neydi

Ben düşünüyorum deli gibi işte

Kurban ibadeti dünya tarihinin belki de en eski olayı.

Ama kadın çarşafının, kumaş tüccarları için yapıldığı iddiası var. Ama Kuran'daki dengesizlikler yeter de arta bile.. üzerine başka iddiaya çok gerek duymuyorum.

Ayın ikiye yarılması mucizesi de var;

Ayın ikiye yarılması demek, koskoca Dünyanın yarısının bunu göremesi demek (o dönem nüfus 200 milyon [uztarih sitesinden baktım]) bunun 100 milyonundan hiç mi kimse bunu resmi kaynaklara geçirelim demedi?

Hocam Allah şimdi de başka dinlerden ibadet mi çalıyor :O

Tek bir mucize yok zaten Kuran'da bu ayet yüzünden inanmayan farklı ayetlerden dolayı da inanabilir daha genel bakmak lazım.

Kıyametten bahsediyor eğer kamer 1'den bahsediyorsanız.

Kıyametten bahsediyor eğer kamer 1'den bahsediyorsanız.
Geçmiş zaman kullanılıyor, Allah zamandan ve mekandan ayrıdır diyebilirsiniz ama Allah bunun yanlış anlaşılabileceğini düşünmedi mi?

Kuran'ı parça parça mı ele almamız gerekli?

İnanmak açısından diyorum kabul ediyorsan zaten hepsini kabul etmen gerekir ama mesela birisi rum suresi sayesinde iman eder başka biri başka bir sure yüzünden dediğim şey biraz yanlış anlaşılmaya açık.

Geçmiş zaman kullanılıyor, Allah zamandan ve mekandan ayrıdır diyebilirsiniz ama Allah bunun yanlış anlaşılabileceğini düşünmedi mi?

Ben ilk okuduğumda gelecekteki kıyametten bahsettiğini anladım maksimum 30 saniyelik düşünme ile anlaşılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…