Diox işe yarar mı?

Normalde bu tür çaylara bitkisel de olsa çok karşıyım. Ama çevremde kullananlar hayatlarında hiçbir şey değiştirmeden 15-20 kilo verdiler.
Söylenene göre iştahı azaltıyormuş. Sürekli su atımı sağlayıp su içmeye teşvik ediyormuş. Hatta su içmeyip böbrekleri iflas edenler olmuş ama ben bol bol içiyorum su.
İşe yarayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece metabolizmayı hızlandıran bir çay ile 15-20 kilo vermek imkansız. Kilo vermenin tek yolu (Ameliyat ve uzuv kopması gibi şeyler dışında.) kalori açığıdır.

Sadece metabolizmayı hızlandıran bir çay ile 15-20 kilo vermek imkansız. Kilo vermenin tek yolu (Ameliyat ve uzuv kopması gibi şeyler dışında.) kalori açığıdır.
Aga ben de aynı fikirdeyim ama gözümle gördüğüm için bir şey diyemedim. Ha adamlar mobilya taşıyor o da spor yerine geçebilir illa.

Bu arada bilgin varsa ufak bir şey soracağım. Bu posta bakma şansın var mı lütfen?
Normalde bu tür çaylara bitkisel de olsa çok karşıyım. Ama çevremde kullananlar hayatlarında hiçbir şey değiştirmeden 15-20 kilo verdiler.
Söylenene göre iştahı azaltıyormuş. Sürekli su atımı sağlayıp su içmeye teşvik ediyormuş. Hatta su içmeyip böbrekleri iflas edenler olmuş ama ben bol bol içiyorum su.
İşe yarayabilir mi?
Değil detoks çayı, istersen ilaç bas yine kalori açığı oluşturmazsan kilonu veremezsin. Ağzından kısıp yemeyeceksin, mide ameliyatı hariç çözümü bu.

Değil detoks çayı, istersen ilaç bas yine kalori açığı oluşturmazsan kilonu veremezsin. Ağzından kısıp yemeyeceksin, mide ameliyatı hariç çözümü bu.
Hocam hemfikiriz bu konuda. Ben sadece çevremde gözümle gördüğümü söylüyorum nasıl oldu diye. Ödem atmıştır bir şey olmuştur bilmiyorum. Adamalr hiçbir şey değiştirmeden hayatlarında verdiler bu kiloyu. Ha yüzleri vs. çöktü ne kadar sağlıklı bilmem ama verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı