Directx 12 Destekleyen Çoğu Oyun AMD İle Anlaşmalı Çıkacak !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama buna rağmen en çok performans artışını Amd elde etti diyorlar %400'lük bir rakam ile buda ilginç.

@MPain1993 %400 mü? Kim söylüyor bunu?

Buyrun komplo teorisi: DirectX 12'nin bu kadar abartılmasının arkasında NVIDIA var. AMD'nin daha büyük hayal kırıklığı yaşatmasını sağlayıp zaten kötü olan imajını daha da beter hale getirmek için yapıyor.

Arkadaşım AMD ekran kartı kullanıyorum ama ben bile inanmam bu habere. Kağıt üzerinde olmasını kenara bırakın, adamlar test ettiği sistemi bile söylemiyor. Hem de bu kadar performans artışını yazılım sağlayamaz ki. + Olarak böyle bir şeye ben ekran kartı firması olsam izin vermezdim. Ucuz ekran kartı alacak ultra ayar açacak. Hikaye.

Yani inanan arkadaşların, Technopat'lığından şüphelenirim. O zaman herkes r7 260 alsın, GTX 960'la kapıştırsın. Saçma yani.

@Namelessone1905 Bu kadar saçma iddialar Merlin'in Kazanı gibi sitelerden çıkar ancak. Bu tip siteler donanım hakkında ahkam kestiler mi öyle komik oluyolar ki.

Star Swarm bugün tek çekirdek üzerinden renderın en büyük handikaplarından biri olan çizim çağrısı limiti üzerine yoğunlaşır. Oradaki senaryo maksimum draw call yaptırıp APIlerin ne ölçüde overhead yaptırdığını göstermektir. Bu test üzerinden bakıp "oooow GCN DX12'de 4 kat fazla performans gösterecek" demek ya kasıtlı olarak kullanıcıyı yanıltma amacı güden ya da kusura bakılmasın ama bir gram mantıktan yoksun kişinin yapacağı iştir.

Yani inanan arkadaşların, Technopat'lığından şüphelenirim. O zaman herkes r7 260 alsın, GTX 960'la kapıştırsın. Saçma yani.
Aslında haklısınız kötü bir ekran kartına Directx12 ile olağanüstü güç gelmesi mantıksız. Zaten AMD kartlar giriş seviyesinde yararlanacaklar. O yüzden Nvidia'ya daha çok yaradı diyebiliriz Directx12 için.

@MPain DX12 NVIDIA'ya yaradı dersek de yanlış olur. Tam tersine o zamana kadar sağ kalırsa(tamamen batmaktan değil rekabette toparlanamayacak kadar geri düşmekten bahsediyorum) AMD'ye yarayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…