Çözüldü DirectX DXError.log DirectX.log hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kero59

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus PRIME A320M-K
ASUS GeForce DUAL RTX 3060
XPG Gammix D35 16GB
ADATA Legend 750 500GB
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU
unknown.png

Ekte de görüldüğü üzere DirectX yükleyemiyorum. Bütün sürümlerinde bu hatayı veriyor, nasıl bunu düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şimdi Process Monitor raporuna tekrar baktım da DSOUND.DLL yüzünden oluyor gibi. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz? İşlem tamamlanınca sisteminizi yeniden başlatın. Eksik DSOUND.DLL dosyasını yerine gelmiş olmalı. Olmazsa bu dosyayı kendi sistemimden yüklemeyi deneyebiliriz.
Metin belgesini paylaşırken hata veriyor.

Anladım. Dosyayı buraya sürükleyip paylaşamazsınız zaten.

MediaFire gibi upload servislerinden birine yükleyip indirme bağlantısını paylaşmanız gerek.

Anladım. Dosyayı buraya sürükleyip paylaşamazsınız zaten.

MediaFire gibi upload servislerinden birine yükleyip indirme bağlantısını paylaşmanız gerek.

bu loglar sanırım

Bunu kurmayı dener misiniz?

Kurulumu açtığınızda yükleme konumu soracak. Masaüstüne klasör oluşturup oluşturduğunuz klasörü yükleme konumu olarak seçin. Sonrasında klasöre gelen dosyalar arasından DXSETUP.exe yazanı çalıştırın.

Sorun devam ederse yeni logları atarsınız.

Artı -1 Eksi
Bunu kurmayı dener misiniz?

Kurulumu açtığınızda yükleme konumu soracak. Masaüstüne klasör oluşturup oluşturduğunuz klasörü yükleme konumu olarak seçin. Sonrasında klasöre gelen dosyalar arasından DXSETUP.exe yazanı çalıştırın.

1630542047806.png

Şöyle bir şey geldi buradan nereyi seçeceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı